Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 27, 2018 11:44 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ενέκρινε την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Συμβούλιο του Δήμου Καλλιθέας ενέκρινε, κατά τη συνεδρίασή του προχθές το απόγευμα της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου 2018, την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με  σκοπό την βελτίωση της ασφάλειας στην πόλη.

Το μνημόνιο αυτό, όπως τονίζεται και στο σχετικό Δελτίο Τύπου«θέτει τις βάσεις για καλύτερη συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ παράλληλα δρομολογούνται οι διαδικασίες για την δωρεά τριών αυτοκινήτων στο τοπικό πολυδύναμο τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία θα χρησιμοποιούνται προς όφελος της Καλλιθέας».

Ακολουθεί, σε PDF μορφή, το κείμενο του προς υπογραφή μνημονίου:

Mnimonio Synergasias

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ενέκρινε την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ενέκρινε την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Rating: 0
scroll to top