Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Σεπτέμβριος 24, 2018 11:00 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Δήλωση του Επικεφαλής κ. Λάζαρου Λασκαρίδη

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΕΔΟΥΣΗ

ΓΙΑ την απώλεια του επί σειρά ετών Αντιδημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου Βασίλειου Δεδούση, ο οποίος απεβίωσε πλήρης ημερών, χθες τα ξημερώματα της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου 2018, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, προέβη χθες, στην ακόλουθη δήλωση:

«Η πόλη μας σήμερα πενθεί. Τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή μια από τις πιο εμβληματικές και αγωνιστικές φυσιογνωμίες της Καλλιθέας, ο πρώην αντιδήμαρχος Βασίλης Δεδούσης.       

Μ´ ένα όνομα ιστορικό στην πόλη μας, που το κληρονομούν οι γιοι του Γιώργος και Δημήτρης και το υπηρετεί επάξια και οραματικά – στο χώρο της Αυτοδιοίκησης – ο ανεψιός του Γιώργος, η απουσία του, θα μείνει στη συνείδηση όλων μας για την ανιδιοτελή προσφορά του στον Δήμο, στον Αθλητισμό και στις γειτονιές της Καλλιθέας.                                           

 Η παράταξή μας, τις εκδηλώσεις της οποίας τιμούσε με την παρουσία του από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, εμπνέεται από την ανεξαρτησία του λόγου του και το πάθος του για την πόλη και τους ανθρώπους της. Ζητά δε ως μικρό φόρο τιμής στη μνήμη του, το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει άμεσα (θα το προτείνουμε επίσημα στη μεθαυριανή συνεδρίαση) να πάρει μία οδός της πόλης – κατά προτίμηση της περιοχής του Συνοικισμού – το ονοματεπώνυμό του»

Ο εκλιπών Βασίλειος Δεδούσης.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος & Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Δήλωση του Επικεφαλής κ. Λάζαρου Λασκαρίδη ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΕΔΟΥΣΗ ΓΙΑ την απώλεια ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Δήλωση του Επικεφαλής κ. Λάζαρου Λασκαρίδη ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΕΔΟΥΣΗ ΓΙΑ την απώλεια Rating: 0
scroll to top