Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 11, 2018 5:59 μμ A+ / A-

ΑΡΧΙΣΕ Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018 – 2019

Καλή σχολική χρονιά

ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στα θρανία για χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες της πόλης μας, από σήμερα το πρωί της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου 2018, καθώς ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά 2018 – 2019.

Με τα «πρωτάκια», άλλα εμφανώς αγχωμένα και άλλα ανέμελα, να «κλέβουν» την παράσταση, σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης μας, τελέστηκε ο πατροπαράδοτος Αγιασμός, παρουσία επισήμων προσκεκλημένων.

Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, πλάι από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, τους πολυπληθείς μαθητές, μαθήτριες, γονείς και κηδεμόνες, υποδέχθηκαν εγκάρδια οι εκπαιδευτικοί, με επικεφαλής τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Ιωάννη Κουφόπουλο.

Τον Αγιασμό, για μία ακόμη χρονιά, τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Χριστοδούλου, ο οποίος μετά το πέρας του, εκφώνησε – ως είθισται – και έναν σύντομο χαιρετισμό προς τους πολυπληθείς παριστάμενους.

Ολόκληρο τον χαιρετισμό του Πατέρα Βασιλείου, μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, όπως και ένα μεγάλο τμήμα από την αντιφώνηση του Διευθυντή του Σχολείου κ. Ιωάννη Κουφόπουλο.

Ακολούθως, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν, κατά σειρά, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου κ. Πέτρος Ιωάννου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, κ. Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος.

Τους σύντομους χαιρετισμούς των κ.κ. Λασκαρίδη και Καλογερόπουλου, μπορείτε επίσης να τους δείτε, στα βίντεο που ακολουθούν.

Τελευταίος, τον λόγο πήρε ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου κ. Ιωάννης Κουφόπουλος, ο οποίος, αφού πρώτα ανέγνωσε τον χαιρετισμό που απέστειλε προς όλα τα Σχολεία ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστας Γαβρόγλου, στη συνέχεια έδωσε χρηστικές πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου κατά τις προσεχείς ημέρες.

Ευχόμαστε, ολόψυχα και εμείς με τη σειρά μας, καλή σχολική χρονιά, τόσο προς τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας, όσο και προς τους εκπαιδευτικούς και γονείς τους.

  

  

  

  

  

  

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΡΧΙΣΕ Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018 - 2019 Καλή σχολική χρονιά ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στα θρανία για χιλιάδες μαθητές κ ΑΡΧΙΣΕ Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018 - 2019 Καλή σχολική χρονιά ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στα θρανία για χιλιάδες μαθητές κ Rating: 0
scroll to top