Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αύγουστος 6, 2018 1:55 μμ A+ / A-

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 Με ευλάβεια τελέστηκαν

 Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ & Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

 ΜΕ ευλάβεια και κατάνυξη, πλήθος πιστών συνδημοτών μας παρέστη, χθες το απόγευμα της Κυριακής 5 Αυγούστου 2018, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλλιθέας, για να συμμετάσχει στον Αρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό της Μεταμορφώσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Στον Εσπερινό ιερούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νανζιανζού, κ.κ. Θεοδώρητος, πλαισιωμένος από πολλούς Ιερείς, όχι μόνο του λαμπρού αυτού Οίκου του Θεού, αλλά και από άλλους όμορους Ιερούς Ναούς, ενώ μετά το τέλος του Εσπερινού, παρατέθηκε ένα μικρό δείπνο, στην ιδιαίτερα καλαίσθητη αίθουσα εκδηλώσεων “Νέα Βηθλεέμ”, του Ναού.

Σήμερα το πρωί της Δευτέρας 6 Αυγούστου 2018, ανήμερα της Εορτής της Μεταμορφώσεως του Κυρίου τελέστηκε η Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, όπου μετά το πέρας της, τηρήθηκε το  εθίμο με τη διανομή ευλογημένων από τους Ιερείς, σταφυλιών προς τους πιστούς.

Το απόγευμα, στις 19:30, θα τελεστεί ο Εσπερινός, θα πραγματοποιηθεί η περιφορά της Ιερής Εικόνας του Μεταμορφωθέντος Κυρίου σε δρόμους της Ενορίας, ενώ στις 21:00, θα ακολουθήσει ο Παρακλητικός Κανόνας εις τον Μεταμορφωθέντα Κύριο.

Φωτογραφίες: Αρίστος Χαλικιόπουλος & Ιωάννης Πεφάνης.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Χθες το απόγευμα.

  

Σήμερα το πρωί.

 

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Με ευλάβεια τελέστηκαν  Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ & Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΜΕ ευλάβεια και κατάνυξη, πλήθος ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Με ευλάβεια τελέστηκαν  Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ & Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΜΕ ευλάβεια και κατάνυξη, πλήθος Rating: 0
scroll to top