Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αύγουστος 31, 2018 11:53 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αποχαιρέτισε το καλοκαίρι!…

ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΑΛΛΑ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ το Δήμο Καλλιθέας, πραγματοποιήθηκε, χθες το βράδυ της Πέμπτης 30 Αυγούστου 2018, η τελευταία συναυλία για το καλοκαίρι στην πόλη μας.

Στην πλατεία Κύπρου, ο έξοχος ερμηνευτής Νεκτάριος Μαλλάς, μαζί με τους καταπληκτικούς μουσικούς και  συνεργάτες του, φρόντισαν να διασκεδάσουν τους πολυπληθείς συνδημότες μας  – και όχι μόνο – που παραβρέθηκαν στην τελευταία Αυγουστιάτικη εκδήλωση, ερμηνεύοντας πληθώρα τραγουδιών και έτσι, όλοι μαζί, αποχαιρέτισαν το καλοκαίρι.

Ως γνωστόν, ο Νεκτάριος Μαλλάς, ο οποίος «βλέπει» τον κόσμο μέσα από τα μάτια της ψυχής του, έγινε ευρύτατα γνωστός, το 2015, καθώς είχε λάβει μέρος στο the voice, όπου είχε κατακτήσει την τρίτη θέση.

Παρακάτω, παρατίθεται ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την χθεσινοβραδινή συναυλία, με τον Νεκτάριο Μαλλά, να ερμηνεύει το “Άκου ζωή”, κομμάτι το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην ομώνυμη πρώτη δισκογραφική δουλειά του.

  

  

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αποχαιρέτισε το καλοκαίρι!... ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΑΛΛΑ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ το Δήμο Καλλιθέας, πραγματοποιήθ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αποχαιρέτισε το καλοκαίρι!... ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΑΛΛΑ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ το Δήμο Καλλιθέας, πραγματοποιήθ Rating: 0
scroll to top