Σάββατο , 11 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 7, 2018 4:03 μμ A+ / A-

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ

ΓΙΑ την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των αναγνωστών μας, παρουσιάζουμε, σήμερα, το σύνολο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Καλλιθέας για το φετινό καλοκαίρι.

Μέσω του ιδιαίτερα καλαίσθητου βιβλιαρίου, που μπορεί να το προμηθευτεί δωρεάν κάθε ενδιαφερόμενο άτομο από το Δημαρχείο της πόλης μας, παρουσιάζονται όλες οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, σε διάφορα σημεία της πόλης μας, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες γι’ αυτές.

Το 24σέλιδο βιβλιαράκι με το σύνολο των εκδηλώσεων από το Δήμο μας, το οποίο παρουσιάζει ενδιαφέρον, πλέον, από την 18η σελίδα και έπειτα και το οποίο περιλαμβάνει και σύντομους χαιρετισμούς, τόσο από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο, όσο και από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Μανώλη Κωστάκη, παρατίθεται παρακάτω σε φωτογραφίες, αλλά και σε PDF μορφή.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

POLITISTΙΚΟ KALOKAIRI 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018 ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΓΙΑ την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018 ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΓΙΑ την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των Rating: 0
scroll to top