Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΛΩΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ

Ιούλιος 12, 2018 9:15 μμ A+ / A-

ΔΗΛΩΣΗ

Από τον κ. Τάκη Διαμαντόπουλο

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ Β’ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την υπό όρους πρόσκληση των Σκοπίων για ένταξη στο ΝΑΤΟ, ο υποψήφιος Βουλευτής στην Β’ Περιφέρεια Αθηνών με την Ένωση Κεντρώων, και γνωστός επιχειρηματίας κ. Τάκης Διαμαντόπουλος, προέβη χθες, στην ακόλουθη δήλωση:

{Από αύριο ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Και ο λόγος για την πρόσκληση των Σκοπίων να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Μετά την απομάκρυνση από τις …υπογραφές των Πρεσπών, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Για παράδειγμα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν μπορεί άλλο να κρύβεται πίσω από λέξεις και θέσεις που δεν έχουν καμία αξία. Ακόμη και στην περίπτωση που τα Σκόπια δεν κατορθώσουν να συνεργαστούν σε όλα τα επίπεδα για την ένταξη τους στο ΝΑΤΟ, η υπογραφή που μπήκε από τον υπουργό Εξωτερικών, γεννά τετελεσμένα και το όνομα παραδίδεται στους Σκοπιανούς. Όσα και να λέει ο κ. Καμμένος ότι “θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν έρθει η ώρα”, είναι λόγια έπεα πτερόεντα. Δυστυχώς, το κυβερνητικό σχήμα παραδίδει το όνομα της Μακεδονίας χωρίς την συνεννόηση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης και την έγκριση της Βουλής. Η φωτογραφία των Βρυξελλών στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ (Τσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος) αποδεικνύει του λόγου του αληθές. Όπως λέει και η γνωστή ρήση, μια εικόνα χίλιες λέξεις. Καμαρώστε τους…}.  

Ο κ. Τάκης Διαμαντόπουλος μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλη Λεβέντη.

ΔΗΛΩΣΗ Reviewed by on . ΔΗΛΩΣΗ Από τον κ. Τάκη Διαμαντόπουλο ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ Β’ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την υπό όρους πρόσκληση των Σκοπίων για ένταξη στο ΝΑΤΟ, ΔΗΛΩΣΗ Από τον κ. Τάκη Διαμαντόπουλο ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ Β’ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την υπό όρους πρόσκληση των Σκοπίων για ένταξη στο ΝΑΤΟ, Rating: 0
scroll to top