Τετάρτη , 1 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » 19ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

19ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 17, 2018 11:09 μμ A+ / A-

19ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Απόλυτη η επιτυχία του!!!

ΜΕ 64 ΑΓΩΝΕΣ, ΠΟΛΛΑ ΤΕΡΜΑΤΑ & ΚΥΡΙΩΣ, ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΑΠΟΛΥΤΗ ήταν η επιτυχία του Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιακός Καλλιθέας, για 19η, μάλιστα, συνεχόμενη χρονιά!!!

Από την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 έως και χθες Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, στα γηπεδάκια 5Χ5 που βρίσκονται στον Ηλεκτρικό Σταθμό Ταύρου/«Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και στα αντίστοιχα της Φορνέζη, δόθηκαν 64 συνολικά αγώνες – όσοι αγώνες θα διεξαχθούν και στο Mundial της Ρωσίας δηλαδή – και όλα τα συμμετέχοντα παιδιά, είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν, να χαρούν κερδίζοντας ή να λυπηθούν χάνοντας, να διασκεδάσουν, αλλά  και να περάσουν έναν μήνα γεμάτο από ποδόσφαιρο.

Το τουρνουά, που διεξήχθη με τη συμμετοχή τμημάτων babini, prejunior & junior από έξι (6) συνολικά ομάδες (Ολυμπιακός Καλλιθέας, Φοίνικας Καλλιθέας, Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Δήμου Καλλιθέας Σταθμού Ταύρου, Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Δήμου Καλλιθέας Φορνέζη, Καλλιθέα Futsal, Αθηναϊκή Ένωση και Δάφνη Παλαιού Φαλήρου), στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς είχε σπουδαίο θέαμα, σημειώθηκαν πάμπολλα τέρματα, ενώ, το κυριότερο, συμμετείχε πληθώρα νεαρών ταλέντων, χωρίς κανέναν τραυματισμό.

 Χθες Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, τα γηπεδάκια 5Χ5 του Ηλεκτρικού Σταθμού Ταύρου//«Ελευθέριος Βενιζέλος», «πλημμύρισαν» από χαρούμενες παιδικές φωνές, καθώς είχαμε τη διεξαγωγή των Τελικών αγώνων σε όλες τις κατηγορίες.

Για την ιστορία, Πρωταθλήτρια στην κατηγορία Babini, αναδείχθηκε η Καλλιθέα Futsal, στην κατηγορία Prejunior, η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και στην κατηγορία Junior, o Ολυμπιακός Καλλιθέας, στα οποία σωματεία απονεμήθηκαν σχετικά κύπελλα, ενώ σε όλους τους φιναλίστ απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

Τις προσπάθειες των σημερινών νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών μεν, αυριανών μεγάλων άσων των γηπέδων δε, είδαν από κοντά – για λίγη ώρα όμως – τόσο ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου κ. Αναστάσιος Γαϊτάνης, με τον αντίστοιχο Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου.

Αμφότεροι, στους σύντομους χαιρετισμούς που προέβησαν, απέδωσαν τα συγχαρητήριά τους τόσο προς τον Πρόεδρο του διοργανωτή συλλόγου Α.Σ. Ολυμπιακός Καλλιθέας κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο για το ιδιαίτερα σημαντικό έργο που παράγει μέσω της διεξαγωγής του συγκεκριμένου τουρνουά επί 19 συναπτά έτη, όσο και στους συμμετάσχοντες αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων, καθώς και στους γονείς και κηδεμόνες αυτών, που συμμετέχουν στα τουρνουά αυτά, αποκομίζοντας ποδοσφαιρικές γνώσεις και ωραίες εντυπώσεις και αναμνήσεις.

Μετά το πέρας της διεξαγωγής των Τελικών αγώνων, ακολούθησε γλέντι, με τους γονείς και κηδεμόνες του Ολυμπιακού Καλλιθέας να έχουν ετοιμάσει πλούσια εδέσματα και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να σέρνουν πρώτοι τον χορό, μαζί με τον προπονητή τους Παντελή Αμερικάνο.

Να εκφράσουμε και εμείς τα συγχαρητήριά μας, τόσο προς τον φίλο και αεικίνητο Πρόεδρο του Ολυμπιακού Καλλιθέας, κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, όσο και προς τα λοιπά παρειστάμενα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου, για την καθόλα άψογη διεξαγωγή του τουρνουά, του οποίου είχαμε την τιμή να είμαστε, για μία ακόμη χρονιά, χορηγοί επικοινωνίας.

Ακολουθεί ένα μικρό βίντεο από τους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών (junior) του Πρωταθλητή Ολυμπιακού Καλλιθέας, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ ενώ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) του αγαπημένου μας Ολυμπιακού Καλλιθέας, μπορείτε να δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από τους χθεσινούς διεξαχθέντες Τελικούς αγώνες του 19ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

19ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 19ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Απόλυτη η επιτυχία του!!! ΜΕ 64 ΑΓΩΝΕΣ, ΠΟΛΛΑ ΤΕΡΜΑΤΑ & ΚΥΡΙΩΣ, ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟΛΥΤΗ 19ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Απόλυτη η επιτυχία του!!! ΜΕ 64 ΑΓΩΝΕΣ, ΠΟΛΛΑ ΤΕΡΜΑΤΑ & ΚΥΡΙΩΣ, ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟΛΥΤΗ Rating: 0
scroll to top