Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » 12ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»

12ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»

Ιούνιος 19, 2018 11:58 μμ A+ / A-

12ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»

Βραδιά γεμάτη χαρά και συγκίνηση

ΜΕ ΧΟΡΟ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ & ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ

ΜΙΑ υπέροχη βραδιά χαράς, συγκίνησης, αποχαιρετισμών και εκπλήξεων, με πολύ χορό για το 12ο Γυμνάσιο Καλλιθέας «Κοσμάς ο Αιτωλός», περιλάμβανε η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς και αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Γ’ Γυμνασίου, που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Διδασκόντων σε αγαστή συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας, χθες το απόγευμα της Δευτέρας 18 Ιουνίου 2018.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν προς τους παριστάμενους, ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Παναγιώτης Βαλαχέας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κα Βούλα Κοσμίδου, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

Στη συνέχεια, ο Σύλλογος Διδασκόντων ξεκίνησε τη γιορτή αποφοίτησης με ένα συγκινητικό βίντεο αποχαιρετισμού των παιδιών της Γ’ Γυμνασίου, ενώ ακολούθησαν τραγούδια από τη Χορωδία του σχολείου, αλλά και παραδοσιακοί χοροί στον προαύλιο χώρο του.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων με το Σύλλογο Γονέων, έδωσαν τα αναμνηστικά δώρα στους μαθητές και στις μαθήτριες της Γ’ Γυμνασίου που αποφοίτησαν πλέον και στη συνέχεια ακολούθησε πάρτι στο προαύλιο του Σχολείου, μέσα σε χαρούμενο κλίμα όπου διατέθηκαν αναψυκτικά, ποτά και εδέσματα, για μικρούς και μεγάλους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από γονείς και μαθητές του Σχολείου, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τώρα Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Γιώργος Κουτσογιάννης, η Εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά» και Λυκειάρχης Κα Χαρίκλεια Ρόκα, τα μέλη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας κ.κ. Γιάννης Παπαργυρίου (Αντιπρόεδρος), Κωνσταντίνος Γκιολές (Γενικός Γραμματέας) και Βάσω Κολυβίρα (Μέλος), μαζί με τον Επίτιμο Πρόεδρο της Ένωσης κ. Παναγιώτη Ντάβαρη, οι Εκπρόσωποι του Μαθητικού Φεστιβάλ Κα Στέλλα Γεωργίου και Κα Δέσποινα Αϊβαλιώτη, η Διευθύντρια του 15ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας «Μελίνα Μερκούρη», Κα Μαρία Καλλιακάκη, Εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων, η Κα Μαρία Λιάκρη από το 8ο Δημοτικό Σχολείο, η Κα Νάγια Χατζηεμμανουήλ από το  του 2ο Δημοτικό Σχολείο, η Κα Αιμιλία Μαντζουράνη από το 15ο Δημοτικό Σχολείο, η Κα Λιάνα Καζλαρί από το 13ο Γυμνάσιο Καλλιθέας, ο κ. Κώστας Τρίμπος από το 10ο  Δημοτικό Σχολείο, καθώς και οι Δάσκαλοι από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας κ.κ. Γιώργος Σμάνης και Κάλλια Ψαρρού.

Ο Σύλλογος Γονέων του 12ου Γυμνασίου Καλλιθέας, που αποτελείται από τους κ.κ. Βούλα Κοσμίδου (Πρόεδρος Δ.Σ.), Νάσο Πρέντζα (Αντιπρόεδρος Δ.Σ.), Εύη Σαμωνάκη (Γενική Γραμματέας), Γωγώ Καρέλου (Τταμίας), Γιώργο Μούρσα (Έφορος), Φώτη Βράχα (Μέλος), Ιφιγένεια Παπουτσή (Μέλος), Κωνσταντίνα Κατσιμπρινάκη (Μέλος) και Ρούλα Δημητρακάκη (Μέλος), εύχονται σε όλους ένα όμορφο καλοκαίρι γεμάτο χρώματα, συναισθήματα και  υγεία και στους μαθητές και μαθήτριες, ιδιαίτερα, καλή πρόοδο και καλή ξεκούραση!!!

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Βούλα Κοσμίδου.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

12ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» Reviewed by on . 12ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» Βραδιά γεμάτη χαρά και συγκίνηση ΜΕ ΧΟΡΟ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ & ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΜΙΑ υπέροχ 12ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» Βραδιά γεμάτη χαρά και συγκίνηση ΜΕ ΧΟΡΟ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ & ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΜΙΑ υπέροχ Rating: 0
scroll to top