Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ιούνιος 21, 2018 11:50 πμ A+ / A-

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τα αδερφάκια!…

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΕΣΤΙΕΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ 

ΠΡΙΝ από έναν χρόνο και συγκεκριμένα την Ιουνίου 2017, είχαμε προχωρήσει στη δημοσίευση ενός ρεπορτάζ  με τίτλο “Μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις, δύο, πόσο;”, αναρτώντας, παράλληλα, την παρακάτω φωτογραφία.

Συμβολή των οδών Σοφοκλέους με Αθηνάς.

Χθες τυχαία και ενώ η συγκεκριμένη τρύπα στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους με Αθηνάς εξακολουθεί να υπάρχει, με “περίσσια χαρά” ανακαλύψαμε και την “μεγάλη” της “αδελφούλα”, η οποία, μάλιστα, βρίσκεται πολύ κοντά της και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους με Σπάρτης, την οποία σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

Συμβολή των οδών Σοφοκλέους με Σπάρτης.

Δεν μοιάζουν πολύ;

Πέρα, βέβαια, από τον με “εύθυμη” διάθεση από μέρους μας τρόπο παρουσίασης του όλου θέματος και επειδή, εμείς τουλάχιστον, και κυκλοφορούμε και βλέπουμε και καταγράφουμε και ενημερώνουμε, ενημερώσαμε σήμερα το πρωί τους καθ ύλην αρμόδιους για τις υφιστάμενες τρύπες, οι οποίοι μας υποσχέθηκαν ότι θα φροντίσουν άμεσα ώστε αυτές να καλυφθούν και να πάψουν να αποτελούν πηγές κινδύνων τραυματισμού, το λιγότερο, συνανθρώπων μας.

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Reviewed by on . ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Τα αδερφάκια!... Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΕΣΤΙΕΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ  ΠΡΙΝ από έναν χρόνο και συγκεκριμένα την 1η Ιουνίου 2017, είχαμε προχωρήσει ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Τα αδερφάκια!... Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΕΣΤΙΕΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ  ΠΡΙΝ από έναν χρόνο και συγκεκριμένα την 1η Ιουνίου 2017, είχαμε προχωρήσει Rating: 0
scroll to top