Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ»

Ιούνιος 11, 2018 12:00 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ»

«Καλή επιτυχία στα παιδιά μας»

ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ Κας Β. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΜΕ αφορμή τις Πανελλαδικές Εξετάσεις που διεξάγονται αυτό το χρονικό διάστημα, η Δημοτική Σύμβουλος, Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως του Δήμου και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, απευθυνόμενη στους διαγωνιζόμενους νέους και στις διαγωνιζόμενες νέες που συμμετάσχουν σ’ αυτές, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!!! Αλλάζουν κεφάλαιο στη ζωή τους και με αυτό τον τρόπο, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, διαβαίνουν την ενηλικίωση. Η επιτυχία και η αποτυχία στις εξετάσεις είναι παροδικές καταστάσεις, οι οποίες δεν προεξοφλούν τη θετική ή αρνητική επίδραση στην εξέλιξη τους. Η ζωή δεν σταματάει σε ενδεχόμενη αποτυχία!!! Η ζωή τώρα αρχίζει!!!».

Η Κα Βάσω Μαργαρίτη.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» «Καλή επιτυχία στα παιδιά μας» ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ Κας Β. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΜΕ αφορμή τι ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» «Καλή επιτυχία στα παιδιά μας» ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ Κας Β. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΜΕ αφορμή τι Rating: 0
scroll to top