Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » “LOVE YOUR LOCAL MARKET – ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ”

“LOVE YOUR LOCAL MARKET – ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ”

Μάιος 31, 2018 10:55 πμ A+ / A-

“LOVE YOUR LOCAL MARKET – ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ”

Εορταστικό τριήμερο για την αγορά της πόλης μας

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ

ΓΙΑ 4η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιείται, το τριήμερο από προχθές Τρίτη 29 Μαΐου 2018 έως και σήμερα Πέμπτη 31  Μαΐου 2018, ο θεσμός, πλέον,  Love your local market – αγαπώ την αγορά μου”, τον οποίο διοργανώνει ο Δήμος μας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών & Αλιείας, αλλά και με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλλιθέας.

Προχθές Τρίτη, στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Κύπρου, πραγματοποιήθηκε η δράση Local Food Festival”, με διοργανωτή τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Καλλιθέας. Από τις 17:30 το απόγευμα, προσφέρθηκε πλήθος εδεσμάτων, λιχουδιών και αναψυκτικών, όλα προσφορά από επιχειρήσεις της πόλης μας, ο ραδιοφωνικός σταθμός Music 89.2 με τον Σπύρο Μαργαρίτη, φρόντισε για τις μουσικές επιλογές που κράτησαν συντροφιά σε όσους και όσες παραβρέθηκαν, ενώ ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, δεν αρνήθηκε να παραχωρήσει μίνι συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό.

Χθες Τετάρτη, από τις 10 το πρωί έως και τις 1 το μεσημέρι, στην κλειστή αγορά της πόλης μας, προσφέρθηκαν πλούσια κεράσματα, ενώ και πάλι ο ραδιοφωνικός σταθμός Music 89.1 φρόντισε για την μουσική, αυτή τη φορά με επιλογές της Ευαγγελίας Τσιορλίδα.

Το τριήμερο των εκδηλώσεων, που ως στόχο έχουν την προβολή της τοπικής αγοράς της πόλης μας και την τόνωση της σχέσης μεταξύ αγοράς και καταναλωτών, κορυφώνεται σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης 31 του μήνα, στην πλατεία Δαβάκη, εκεί όπου, πρώτα στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί Φεστιβάλ Γευστικών Δοκιμών και ακολούθως, στις 21:00, θα ακολουθήσει “τρικούβερτο γλέντι” με συναυλία του Γρηγόρη Μπιθικώτση, υπό τον τίτλο “Η Ελλάδα του Γρηγόρη”.

  

  

  

 

“LOVE YOUR LOCAL MARKET – ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ” Reviewed by on . "LOVE YOUR LOCAL MARKET - ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ" Εορταστικό τριήμερο για την αγορά της πόλης μας ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ Γ "LOVE YOUR LOCAL MARKET - ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ" Εορταστικό τριήμερο για την αγορά της πόλης μας ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ Γ Rating: 0
scroll to top