Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΝΕΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

ΝΕΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Μάιος 30, 2018 2:32 μμ A+ / A-

ΝΕΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Ο Επιχειρηματίας κ. Τάκης Διαμαντόπουλος

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ Β’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ είχε δυο καλές πλευρές και μια κακή.

Το μεγάλο και σημαντικό καλό είναι, ότι εδραιώθηκε η Δημοκρατία στη χώρα και έφερε στο προσκήνιο, πολιτικά πρόσωπα από όλες τις κοινωνικές τάξεις.

Το κακό στην όλη πορεία των πέντε δεκαετιών, είναι ο εκτροχιασμός από τη διαφάνεια η έλλειψη πατριωτικών πολιτικών και γενικά, η αναξιοπιστία της πολιτικής.

Σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, υπάρχουν φωνές και παρουσίες, που μπορούν να δώσουν ένα άλλο χρώμα και μια άλλη διάσταση στην πολιτική ζωή.

Ο επιχειρηματίας Τάκης Διαμαντόπουλος, που θα δοκιμάσει στις ερχόμενες εκλογές τις δυνάμεις του στην Β’ Αθηνών με την Ένωση Κεντρώων, αποτελεί ένα μικρό, αλλά ελπιδοφόρο παράδειγμα.

Νέος, γεννημένος το 1974 στην Αθήνα, δούλεψε πολύ σκληρά για να φθάσει στην απέναντι πλευρά και να είναι σήμερα ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης.

Με γνώσεις στον τομέα του περιβάλλοντος, αφού έχει αποφοιτήσει από δημόσιο Ι.Ε.Κ., με σπουδές στην “τεχνική ρύπανση και αντιρρύπανση”, φιλοδοξεί να συμβάλλει με τις δυνάμεις του, σε μια καλύτερη Αθήνα, σε μια καλύτερη περιφέρεια, σε μια καλύτερη χώρα, σε μια καλύτερη και πιο δίκαιη κοινωνία.

Η διάθεση υπάρχει, ο αγώνας θα δοθεί έντιμα και καθαρά και το αποτέλεσμα θα κρίνει όλα τα προηγούμενα.

Ο κ. Τάκης Διαμαντόπουλος.

Μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλη Λεβέντη.

ΝΕΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Reviewed by on . ΝΕΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Ο Επιχειρηματίας κ. Τάκης Διαμαντόπουλος Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ Β' ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ Η ΜΕΤΑΠ ΝΕΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Ο Επιχειρηματίας κ. Τάκης Διαμαντόπουλος Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ Β' ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ Η ΜΕΤΑΠ Rating: 0
scroll to top