Δευτέρα , 13 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Μάιος 28, 2018 8:36 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Ο Επικεφαλής της κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης

ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Η ΡΩΣΙΑ ΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΡΗΝΗΣ»

ΤΗΝ περασμένη Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ελευθεριακή Λαϊκή Συμπαράταξη για την Καλλιθέα», κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης, ως επίσημος προσκεκλημένος του Ρωσικού Πολιτιστικού και Επιστημονικού Κέντρου στο Χαλάνδρι, παρακολούθησε την εκδήλωση «Η Ρωσία ως δύναμη Ειρήνης», η οποία περιελάμβανε τιμητική εκδήλωση, μουσικό πρόγραμμα και κοκτέιλ, με κεντρικό ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα του Ελληνορωσικού Συνδέσμου, Πτέραρχο ε.α, κ. Παύλο Χρήστου.

Συντονιστής της όλης εκδήλωσης, ήταν ο Δημοσιογράφος κ. Λουκάς Δημάκας.

Στο πάνελ των ομιλητών παραβρέθηκαν επίσης, οι κ.κ. Κώστας Γρίβας, Καθηγητής Σωμάτων Ασφαλείας και της Σχολής Ευελπίδων,  και Περικλής Γρύσπος, Δημοσιογράφος, οι οποίοι εξέφρασαν και τις δικές τους απόψεις.

  

  

  

  

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Ο Επικεφαλής της κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Η ΡΩΣΙΑ ΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΡ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Ο Επικεφαλής της κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Η ΡΩΣΙΑ ΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΡ Rating: 0
scroll to top