Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μάιος 22, 2018 2:17 μμ A+ / A-

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο κ. Λ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Από τις Δημοτικές Παρατάξεις

“Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” & “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ”

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την προχθεσινή επίθεση που δέχθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΤΩΡΑ Καλλιθέα”, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, λάβαμε, από τις Δημοτικές Παρατάξεις “Η Καλλιθέα Μπροστά” και “Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας”, τις παρακάτω Ανακοινώσεις, με τις οποίες την καταδικάζουν και εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους.

Οι σχετικές Ανακοινώσεις, έχουν ως ακολούθως:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”

{Aπ’ αφορμή την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Τώρα Καλλιθέα» (20/5/2018), η οποία αναφέρεται σε χθεσινή επίθεση αγνώστων εναντίον του επικεφαλής της, Δημοτικού Συμβούλου κ. Λάζαρου Λασκαρίδη, η δημοτική παράταξη «Η Καλλιθέα Μπροστά» εκφράζει τον αποτροπιασμό της για το περιστατικό, καθώς και τη βεβαιότητά της ότι η έρευνα των αστυνομικών αρχών μπορεί να αποσαφηνίσει τα κίνητρα και τη φύση του}.

“ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ”

{Η δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας καταδικάζει την βάρβαρη επίθεση στον κ. Λάζαρο Λασκαρίδη  Δημοτικό Σύμβουλο και επικεφαλής της παράταξης «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» από  τραμπούκους που παραπέμπει σε παλιότερες εποχές δόξας του παρακράτους. Οι αρχές πρέπει να το  αντιμετωπίσουν με την πιο μεγάλη αυστηρότητα, κινητοποιώντας όλους τους μηχανισμούς της Δημοκρατίας}.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Reviewed by on . ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο κ. Λ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Από τις Δημοτικές Παρατάξεις "Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ" & "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ" ΜΕ ΑΦΟΡΜ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο κ. Λ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Από τις Δημοτικές Παρατάξεις "Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ" & "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ" ΜΕ ΑΦΟΡΜ Rating: 0
scroll to top