Πέμπτη , 9 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Απρίλιος 24, 2018 6:48 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ηττήθηκαν παντού τα τμήματά του

 ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣHΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 21 & 22/04/2018

ΤΗΝ ήττα γνώρισαν και τα τρία ποδοσφαιρικά τμήματα του αγαπημένου μας Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας, κατά τους επίσημους αγώνες που έδωσαν για τα Πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, το περασμένο Σαββατοκύριακο 21 και 22 Απριλίου 2018.

Συγκεκριμένα,

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας – Α.Π.Σ. Ατρόμητος Αθηνών: 1-3

Το τμήμα Ακαδημιών του συλλόγου, για την αγωνιστική του 7ου Ομίλου (Β‘ Φάση) του Πρωταθλήματος, υποδέχθηκε, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου και στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Α.Π.Σ. Ατρόμητο Αθηνών, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 3-1.

Το μοναδικό τέρμα των “πρασίνων”, σημείωσε στο 34ο λεπτό, ο Γιώργος Μιστρίδης.

Την επόμενη αγωνιστική (), οι παίκτες του Κώστα Μπεκιάρη θα φιλοξενηθούν από τον Γυμναστικό Σύλλογο Απόλλωνα Σμύρνης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας – Α.Ο. Πανιώνιος Καισαριανής: 1-2

Το τμήμα Παμπαίδων του Συλλόγου, για την 10η αγωνιστική του 9ου Ομίλου (Β’ Φάση του Πρωταθλήματος, υποδέχθηκε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, τον Αθλητικό Όμιλο Πανιώνιος Καισαριανής, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 2-1.

Το μοναδικό τέρμα των “πρασίνων”, σημείωσε στο 13ο λεπτό της συνάντησης, ο Θ. Αργυρόπουλος.

Την επόμενη αγωνιστική (11η), οι παίκτες του Βασίλη Μανιφάβα θα φιλοξενηθούν από την Κοψαχείλα.

1ος ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Γ.Σ. Αμαρουσίου – Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας: 2-0

Τέλος, το τμήμα Ανδρών του συλλόγου, για την 24η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής Ένωσης της χώρας, φιλοξενήθηκε νωρίς προχθές το απόγευμα της Κυριακής από τον Γυμναστικό Όμιλο Αμαρουσίου στο γήπεδο Πεύκης, από τον οποίο ηττήθηκε με 2-0, με τέρματα που σημείωσαν ο Γρηγόρης Μαντόπουλος στο 70ό λεπτό της συνάντησης και ο Niko Beqo, στο 89ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, από το 73ο λεπτό της συνάντησης έπαιζαν με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε, με απευθείας κόκκινη κάρτα, ο Ανδρέας Λάμπρος.

Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Αγγελάκης, Παπασινός, Σταυρατής, Διαμαντής, Αντωνόπουλος, Χειλάς, Μαντόπουλος (88′ Χανδράκης), Μπούσης (60′ Χούμος), Beqo, Κυρώσης, Λάμπρος.

Στον πάγκο: Καυκιάς, Γεωργακόπουλος, Τόλιας.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Μπίρης, Αντωνάτος, Μαστρογιαννόπουλος, Ερζουμπουλίδης, Τσαπανίδης, Αντωνίου, Δημόπουλος, Hoxhaj (85′ Λέκκας), Παππάς, Τσιάπης, Λουπίδης.

Την επόμενη αγωνιστική (25η και προτελευταία), οι “πράσινοι” της πόλης μας θα φιλοξενήσουν στις 10 το πρωί της προσεχούς Κυριακής 28 Απριλίου 2018 και στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον πρωτοπόρο στον βαθμολογικό πίνακα, Π.Ο. Ψυχικού.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ηττήθηκαν παντού τα τμήματά του  ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣHΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 21 & 22/04/2018 ΤΗΝ ήττα γνώρισαν και ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ηττήθηκαν παντού τα τμήματά του  ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣHΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 21 & 22/04/2018 ΤΗΝ ήττα γνώρισαν και Rating: 0
scroll to top