Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάρτιος 24, 2018 9:43 μμ A+ / A-

«Ο έφηβος του σήμερα και οι επιλογές του αύριο»

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ

ΜΕΘΑΥΡΙΟ Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:30, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Πλανητάριο, Λεωφόρος Συγγρού 387), το 1ο Γυμνάσιο Καλλιθέας, σε συνεργασία με το Δήμο μας, θα πραγματοποιήσει μια άκρως ενδιαφέρουσα Ημερίδα για την εφηβεία και τον επαγγελματικό προσανατολισμό, με θέμα: «Ο έφηβος του σήμερα και οι επιλογές του αύριο (ταυτότητα & σταδιοδρομία)».

Την σχετική πρόσκληση, υπογράφουν ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου της πόλης μας κ. Νικόλαος Δεμερτζής (ο οποίος είναι, παράλληλα, Διοργανωτής και Συντονιστής της Ημερίδας), καθώς και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου μας, κ. Μανώλης Κωστάκης, η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Δ’ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας και του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος, ενώ τυγχάνει της υποστήριξης του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού και της Ένωσης Γονέων Καλλιθέας.

Αξίζει να τονιστεί το γεγονός, ότι την Ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, στους οποίους θα χορηγηθεί και Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Παρακάτω, παρατίθεται η πρόσκληση – πρόγραμμα της Εκδήλωσης – Ημερίδας:

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . «Ο έφηβος του σήμερα και οι επιλογές του αύριο» ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:30, στο «Ο έφηβος του σήμερα και οι επιλογές του αύριο» ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:30, στο Rating: 0
scroll to top