Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 23ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 23ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 16, 2018 1:23 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 23ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κοπή Βασιλόπιτας  με βραβεύσεις

ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΣΠ. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ

ΜΕΣΑ σε κλίμα ιδιαίτερα ευχάριστο και οικογενειακό, πραγματοποιήθηκε, χθες το απόγευμα της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2018 και στην αίθουσα εκδηλώσεων, η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 23ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Κα Μάνια Μπίκοφ, αλλά και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, δεν προέβησαν μόνο στην κοπή της πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας, αλλά – πρεσβεύοντας αρχές και αξίες – και στη βράβευση μαθητών και μαθητριών του Δημοτικού Σχολείου, για περσινές διακρίσεις τους στον Αθλητισμό και στον Πολιτισμό, ενώ βράβευσαν και τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ τάξης, με απονομή σχετικού Αριστείου  διπλώματος.

Η απονομή των σχετικών Αριστείων, είναι μία καινοτομία του Συλλόγου που ξεκίνησε από φέτος, σύσσωμα τα μέλη του οποίου υποσχέθηκαν ότι  η βράβευση αυτή θα καθιερωθεί και θα πραγματοποιείται πλέον κάθε έτος στις αντίστοιχες εκδηλώσεις κοπής της Βασιλόπιτάς του.

Παράλληλα, βραβεύθηκε με τιμητικό έπαινο, η Μουσικός του Σχολείου Κα Τζίνα Σουρέα, για την πολυετή προσφορά της προς τα παιδιά του Σχολείου, στα οποία, με αστείρευτη αγάπη, μεταδίδει τις μουσικές της γνώσεις.

Την όλη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος, αφενός μεν μίλησε στα παρευρισκόμενα παιδιά για τις αξίες του αθλητισμού και όχι μόνο, αφετέρου δε, τιμήθηκε επίσης από τον Σύλλογο με ιδιαίτερα καλαίσθητη πλακέτα στην οποία είχε αναγραφεί και η αιτία βράβευσής του: “Στον ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ. Σε ευχαριστούμε που μας ανέβασες λίγο πιο ψηλά. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 23ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας. Καλλιθέα, 15/02/2018”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, κ. Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, οι οποίοι προέβησαν και στις απονομές των τιμητικών βραβείων, σύσσωμα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, πολλοί Εκπαιδευτικοί του Σχολείου, πολλοί γονείς και κηδεμόνες, καθώς και πληθώρα μαθητών και μαθητριών.

Και του χρόνου.

  

  

  

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 23ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 23ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή Βασιλόπιτας  με βραβεύσεις ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΣΠ. ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 23ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή Βασιλόπιτας  με βραβεύσεις ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΣΠ. ΓΙΑ Rating: 0
scroll to top