Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 15, 2018 5:15 μμ A+ / A-

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Επιτυχής ο Αποκριάτικος Χορός του

ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΤΟ περασμένο Σαββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε, με μεγαλη επιτυχία και σε γνωστό μουσικό εστιατόριο στο Φαληρο, ο Αποκριάτικος χορός του Ναυταθλητικου Ομιλου Τζιτζιφιών Καλλιθεας.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο Πρόεδρος κ. Ανδρέας Αντωνόπουλος καλωσόρισε τους επισήμους, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη του Ομίλου, τους εργαζόμενους και όλους τους φίλους, που τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την δραστηριότητα του Ν.Ο.Τ.Κ., θυμίζοντας ότι ο Όμιλος γιορτάζει  φέτος τα 60 έτη του  και ότι η χρονιά θα είναι γεμάτη ενέργιες και δραστηριότητες για τον λόγο αυτό.

Στον Αποκριάτικο χορό παραβρέθηκαν ακόμη, ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος, η Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Όλα για την Καλλιθέα μας”, Κα Βάσω Μαργαρίτη, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Τώρα Καλλιθέα”, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής & Άθλησης “Γιάννης Γάλλος”, κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δ.Α.Ε.Κ. του Δήμου Καλλιθέας, Κα Κορίνα Δαμουλιάνου, η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, Κα Βούλα Κοσμίδου, καθώς και το στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ. Γιώργος Θειόπουλος.

Και του χρόνου.

 

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Επιτυχής ο Αποκριάτικος Χορός του ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΤΟ περασμένο Σαββατο 1 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Επιτυχής ο Αποκριάτικος Χορός του ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΤΟ περασμένο Σαββατο 1 Rating: 0
scroll to top