Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 19, 2018 10:22 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μεταξύ μας, ξανάγινε χαμός!!!

ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΜΕΤΑΞΥ μας, ξανάγινε χαμός χθες το μεσημέρι της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018!!!

Που; Μα φυσικά στην ίδια κοσμική ταβέρνα του Μοσχάτου, εκεί όπου πριν από τρία χρόνια, τα δύο αγαπημένα μας ποδοσφαιρικά σωματεία, ο Αθλητικός Όμιλος Φοίνιξ Καλλιθέας και ο Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιακός Καλλιθέας, είχαν πραγματοποιήσει ξανά τον Αποκριάτικο χορό τους, με την ίδια ανάλογη επιτυχία.

Μέσα σε μία ατμόσφαιρα άκρως φιλική ή καλύτερα οικογενειακή, μικροί ποδοσφαιριστές, πάμπολλοι φίλοι, υποστηρικτές και μέλη των δύο ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης μας, ανταποκρίθηκαν μαζικά στην πρόσκληση του κοινού Προέδρου κ. Βασίλη Σπηλιωτόπολου και των λοιπών Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων (τους κ.κ. Αριστέα Καπουράνη – Παρτσανάκη, Μαίρη Μαυρίδου, Μάκη Σπηλιωτόπουλο και Ανδρέα Τσιφρήκα, αλλά και  της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων Κας Κέλλυς Σπηλιώτη), οι οποίοι είχαν φροντίσει ήδη από νωρίς έτσι ο Χορός να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Ήταν μάλιστα, τόσο μαζική η ανταπόκριση, ώστε η συγκεκριμένη κοσμική ταβέρνα να αποδειχθεί τελικά πολύ μικρή για να χωρέσει το σύνολο των παρευρισκομένων, γεγονός το οποίο ανάγκασε τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, αφενός μεν να ζητήσει συγγνώμη απ’ όλους τους παριστάμενους, αφετέρου δε, να αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος από  την αγάπη και την αποδοχή που τυγχάνουν ο ίδιος και τα δύο σωματεία, αλλά και από το τελικό επιτυχές αποτέλεσμα.

Για πέντε και πλέον ώρες, όλοι χόρεψαν, διασκέδασαν και κυριολεκτικά, ξεφάντωσαν με τη ψυχή τους, οι δε τυχερότεροι εξ αυτών, έφυγαν έχοντας κερδίσει πλούσια δώρα από τη λαχειοφόρο αγόρα.

Ανάμεσα στους πολυπληθείς παριστάμενους, διακρίναμε ακόμη, τη Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου Κα Μαρία Τσέλιου, την Επιλαχούσα Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας, Κα Βούλα Κοσμίδου, η οποία συνοδευόταν από το σύζυγό της και στέλεχος της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα – Λάζαρος Λασκαρίδης», κ. Νάσο Πρέντζα, τον  Υποψήφιο Δήμαρχο και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Παρόν και Μέλλον της Καλλιθέας», κ. Κωνσταντίνο Γρίβα, καθώς και τον γνωστότατο Εκπαιδευτικό κ. Χάρη Πανικίδη, ο οποίος χόρεψε καταπληκτικά τον Πυρρίχιο.

Να σημειωθεί, εδώ το γεγονός, ότι λίγο από την έναρξη της όλης εκδήλωσης, απονεμήθηκε η τιμητική πλακέτα στον βασικό χορηγό του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας κ. Σταύρο Κατσικογιάννη, Γενικό Διευθυντή του Συνεργείου Αυτοκινήτων Ready Auto Care καθώς και των Ασφαλιστικών Γραφείων TSK, ο οποίος δεν είχε καταστεί δυνατό να παραβρεθεί στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας των δύο σωματείων πριν από δύο εβδομάδες. Την απονομή πραγματοποίησε ο κ. Κωνσταντίνος Γρίβας.

Και του χρόνου.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μεταξύ μας, ξανάγινε χαμός!!! ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ μας, Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μεταξύ μας, ξανάγινε χαμός!!! ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ μας, Rating: 0
scroll to top