Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: 1-1

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: 1-1

Ιανουάριος 28, 2018 2:49 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: 1-1

Ισοπαλία σαν νίκη!…

Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΑΗΤΤΗΤΟΥΣ ΓΙΑ 3ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΕΣ

ΓΙΑ τρίτο συνεχόμενο αγώνα, ο αγαπημένος μας Αθλητικός Όμιλος Φοίνιξ Καλλιθέας παρέμεινε αήττητος κατά τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2017 – 2018.

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Γ’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξένησαν, χθες νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2018 και στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Αθλητικό Όμιλο Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο περισσότερο ορεξάτοι και δημιούργησαν πολλές και καλές ευκαιρίες για να πετύχουν πρώτοι τέρμα, αλλά είδαν τον νεαρό και ιδιαίτερα ταλαντούχο τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Παναγιώτη Μπίρη, να πραγματοποιεί σωρεία εντυπωσιακών και δύσκολων επεμβάσεων και να κρατά απαραβίαστη  την εστία του.

Στην πρώτη ουσιαστικά καλή επίσκεψη των γηπεδούχων προς την εστία των αντιπάλων τους και συγκεκριμένα στο 39ο λεπτό του αγώνα, ο Δημήτρης Δημόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων και με δυνατό ευθύβολο σουτ, έστειλε την μπάλα να «αναπαυθεί» στο αριστερό μέρος του τέρματος του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα Στουραΐτη, δίνοντας, μ’ αυτό τον τρόπο, την πρωτοπορεία στο σκορ στον Φοίνικα.

Το τέρμα αυτό, κόντρα στη ροή του αγώνα, έδωσε ώθηση στους Καλλιθεάτες παίκτες, οι οποίοι έως και τη λήξη του ημιχρόνου, είχαν πλέον την υπεροχή.

Στο δεύτερο μέρος, η υπεροχή των γηπεδούχων διατηρήθηκε, αλλά στο 59ο λεπτό της συνάντησης, ο Σιδηρόπουλος των φιλοξενουμένων, χρίστηκε σκόρερ, φέρνοντας τον αγώνα στα ίσα, σε μία φάση όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ.

Από εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι πήραν την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν και πάλι αρκετές ευκαιρίες – είχαν συνολικά 3 δοκάρια – αλλά ο κορυφαίος του αγώνα Παναγιώτης Μπίρης, με νέες εντυπωσιακές επεμβάσεις, διατήρησε το σκορ στο 1-1, σκορπώντας χαρά στους φίλους της ομάδας, μεταξύ των οποίων ήταν και οι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι μπαμπάδες των κορυφαίων στον συγκεκριμένο αγώνα των «πρασίνων» της πόλης μας, δηλαδή του Μπίρη και του Δημόπουλου, οι οποίοι μπαμπάδες διακρίνονται παρακάτω σε μία από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Με πολλά λάθη, κυρίως στον πειθαρχικό τομέα, ο διαιτητής της συνάντησης Καλαντζής.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Μπίρης, Τσιφρήκας, Θεοδωρόπουλος, Ερζουμπουλίδης, Δημόπουλος, Αντωνίου, Θωμαΐδης, Γραμματικόπουλος (30’ Αντωνάτος, 46’ Χαψής), Παππάς (79’ Hoxhaj), Τσαπανίδης, Λουπίδης (85’ Μαστρογιαννόπουλος).

Στον πάγκο: Λέκκας, Παυλάτος.

Α.Ο. ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Στουραΐτης (46’ Παναγιώτου), Μάρκουλης, Κότσαλος, Τσαναχτσίδης, Καλκάνης, Πανταζής, Παρασκευόπουλος, Λώλης, Σιδηρόπουλος, Ντίμο, Moseshvili (59’ Κάτρης).

Στον πάγκο: Καμενίδης, Αποστολόπουλος, Ροκανάς, Οσάκο, Ζαρκαδούλας.

Την επόμενη αγωνιστική (16η), οι «πράσινοι» της πόλης μας θα φιλοξενηθούν από τον Αθλητικό Όμιλο Ταταύλα στο γήπεδο «Σωτήρης Αγγελόπουλος» του Παλαιού Φαλήρου.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: 1-1 Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: 1-1 Ισοπαλία σαν νίκη!... Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΑΗΤΤΗΤΟΥΣ ΓΙΑ 3ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΕΣ ΓΙΑ τρίτο συ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: 1-1 Ισοπαλία σαν νίκη!... Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΑΗΤΤΗΤΟΥΣ ΓΙΑ 3ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΕΣ ΓΙΑ τρίτο συ Rating: 0
scroll to top