Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 21, 2017 8:35 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης

ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «ΚΡΥΣΤΑΛΙΤΣΑ»

ΤΟ απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου 2017 και κατά τη διάρκεια της κοινής εκδήλωσης κοπής της Βασιλόπιτας των ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης μας, Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιακός Καλλιθέας και Αθλητικός  Όμιλος Φοίνιξ Καλλιθέας, ο κοινός Πρόεδρος κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ότι «Όλοι σίγουρα έχετε κατανοήσει από την πορεία μας τόσα χρόνια, ότι η ενασχόλησή μας με το ποδόσφαιρο, είναι αποκλειστικά και μόνο από αγάπη. Το πιστεύω μας είναι: αθλητισμός ίσον υγεία, ίσον πολιτισμός».

Έντεκα μήνες αργότερα, ο αεικίνητος Πρόεδρος, απέδειξε, για πολλοστή φορά, την αλήθεια των λεγομένων του, καθώς σήμερα το πρωί της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου 2017 και με την ευκαιρία των επερχόμενων εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, πραγματοποίησε μία ακόμη κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης.

Συγκεκριμένα, μαζί με την Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Κα Κέλλυ Σπηλιώτη, μικρούς ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστρια από τα δύο σωματεία, καθώς και με γονείς – φίλους, επισκέφθηκαν τον Ενοριακό Παιδικό Σταθμό «Κρυσταλίτσα» (Κρέμου 145), που υποδέχεται καθημερινά παιδάκια προσχολικής ηλικίας και λειτουργεί με ευθύνη και φροντίδα των Πατέρων του Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλλιθέας, και μοίρασαν παιχνίδια σ’ αυτά.

Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν εγκάρδια, τόσο η Διευθύντρια – Νηπιαγωγός Κα Γεωργία Χαλιλοπούλου, όσο και ο Υπεύθυνος του Σταθμού, Αρχιμανδρίτης Πατέρας Σισώης Σκάρκος, οι οποίοι την οδήγησαν στην κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα εκδηλώσεων που βρίσκεται στην οροφή του πεντακάθαρου κτιρίου, εκεί όπου τα παιδάκια που έπαιζαν αμέριμνα, βρέθηκαν, ξαφνικά, ανάμεσα σε μπαλίτσες και παιχνίδια.

Τα χαμογελαστά προσωπάκια των λιλιπούτειων παιδιών,ήταν σίγουρα η καλύτερη ανταμοιβή για την αντιπροσωπεία που παραβρέθηκε σήμερα το πρωί στην «Κρυσταλίτσα», τα μέλη της οποίας ευχαρίστησε θερμά και ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Σισώης Σκάρκος, για την πραγματικά αξιέπαινη αυτή κίνηση αγάπης και προσφοράς προς τα νεότερα μέλη της κοινωνίας μας.

Εμάς, ως πραγματικοί γνώστες της όλης προσπάθειας που καταβλήθηκε επί ημέρες τώρα για την επιτυχή έκβασή της, επιτρέψτε μας, να συγχαρούμε δημόσια, τόσο τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Κα Κέλλυ Σπηλιώτη, τους γονείς, αλλά και τα παιδιά που αποτέλεσαν την αντιπροσωπεία, όσο και τους αφανείς συνδημότες μας, μέλη της μεγάλης οικογένειας των δύο ιδιαίτερα αγαπητών σε εμάς ποδοσφαιρικών σωματείων, που φρόντισαν και βοήθησαν τα μέγιστα, στη συγκέντρωση και αγορά των παιχνιδιών που διανεμήθηκαν.

Και του χρόνου.

  

  

  

  

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «ΚΡΥΣΤΑΛΙΤΣΑ» ΤΟ απόγευ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «ΚΡΥΣΤΑΛΙΤΣΑ» ΤΟ απόγευ Rating: 0
scroll to top