Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 29, 2017 12:50 μμ A+ / A-

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αξιέπαινη ανθρωπιστική βοήθεια

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΧΘΕΣ το πρωί της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου 2017, με την παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας και τα μέλη του, πρόσφεραν βοήθεια στους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής.

Παραδόθηκαν, κουβέρτες, παπλώματα, μια ηλεκτρική θερμάστρα, μπότες, γαλότσες και διάφορα άλλα υποδήματα & είδη ιματισμού.

Η Διοίκηση του Ομίλου, εκφράζει τα  θερμά της ευχαριστήρια προς όλα τα μέλη, τους συμπολίτες, αλλά και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του για την ανθρωπιστική αυτή ενέργεια.

Τον συντονισμό αυτής της ανθρωπιστικής ενέργειας είχαν, το Δ.Σ. του Ομίλου, καθώς και οι  κ.κ. Μαρούσα Ανδρεάδη, Κατερίνα Πολυχρονάκη, Γιάννης Παπαθεοδώρου και Δημήτρης  Ναγκουζάλογλου.

Εκφράζουμε και εμείς με τη σειρά μας, τα συγχαρητήριά μας προς τον ιδιαίτερα δημοφιλή και διακεκριμένο Όμιλο της πόλης μας, για την πραγματικά αξιέπαινη ανθρωπιστική βοήθεια που προσέφερε προς τους πληγέντες συμπατριώτες μας στη Μάνδρα Αττικής.

 

  

Ο κ. Γιάννης Παπαθεοδώρου & η Κα Μαρούσα Ανδρεάδη, κατά την παράδοση των ειδών, στο κλιμάκιο παραλαβής του Δήμου Μάνδρας.

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αξιέπαινη ανθρωπιστική βοήθεια ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣ το πρωί της Δευτέρας 27 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αξιέπαινη ανθρωπιστική βοήθεια ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣ το πρωί της Δευτέρας 27 Rating: 0
scroll to top