Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 25, 2017 11:38 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Καταπληκτική παράσταση, με πολλαπλά μηνύματα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ»

ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, κατά γενική ομολογία, θεατρική παράσταση υπό τον τίτλο «Μην τρως ότι σου σερβίρουν», είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι πολυπληθείς συνδημότες μας – και όχι μόνο – που παραβρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου 2017, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας, στη συμβολή των οδών Κρέμου 123 και Φιλαρέτου.

Η νεανική  θεατρική ομάδα «Δον Κιχώτες», αποτελούμενη από τους ιδιαίτερα ταλαντούχους ηθοποιούς Κωνσταντίνο Δαλαμάγκα, Σοφία Νικολοπούλου και Χρήστο Χριστόπουλο, ερμήνευσαν μοναδικά τους ρόλους τους, που προέκυψαν από τη θεατρική διασκευή του ομότιτλου βιβλίου της Ελένη Σβορώνου, και μέσω του γευσιγνώστη Φρικασέ που επισκέφθηκε μετά από χρόνια ξανά την πολιτεία Πρόκο, που κάποτε φημίζονταν για τα γευστικά προϊόντα της, καθώς και για την υγιή οικονομία της, προσέφεραν άφθονο γέλιο, αλλά και έστειλαν, παράλληλα, πάρα πολλά μηνύματα για το πως πρέπει να διεκδικούμε και να λαμβάνουμε, εν τέλει, σωστή και υγιή τροφή, που θα προστατεύει, όχι μόνο μας, αλλά και τον πλανήτη μας.

Καθόλα δίκαια, επομένως, μετά το τέλος της παράστασης, εισέπραξαν το συνεχές και θερμό χειροκρότημα όλων όσων παρακoλούθησαν την παράσταση.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι η όλη παράσταση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, με την αγαστή συνεργασία του ελληνικού τμήματος της παγκόσμιας οργάνωσης WWF, που ως σκοπό έχει την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

  

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Καταπληκτική παράσταση, με πολλαπλά μηνύματα ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ» ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, κατά γενική ομολογία, θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Καταπληκτική παράσταση, με πολλαπλά μηνύματα ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ» ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, κατά γενική ομολογία, θ Rating: 0
scroll to top