Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Οκτώβριος 17, 2017 7:27 μμ A+ / A-

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Επίσκεψη από σπουδαστές

ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/10/2017

ΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ Καρδιοχειρουργικό Κέντρο φιλοξένησε ομάδα διοικητικών λειτουργών – σπουδαστών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (Rennes) της Γαλλίας, προχθές Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017.

Η επίσκεψη στο Ω.Κ.Κ., πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδιού των διοικητικών λειτουργών, οι οποίοι μετά το πέρας των σπουδών τους στελεχώνουν τα Δημόσια Νοσοκομεία της Γαλλίας.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιελάμβανε παρουσίαση του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, της λειτουργίας του και της διαχρονικής του προσφοράς στο Ελληνικό Σύστημα Υγείας, από τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Ωνασείου καθηγητή κ. Ανδρέα Καραμπίνη.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Διευθυντής του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου κ. Παναγιώτης Μινογιάννης, μίλησε για τις επιπτώσεις της κρίσης στα συστήματα υγείας και ο Πρόεδρος του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) καθηγητής κ. Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, ανέπτυξε το θέμα της ανθρωπιστικής ιατρικής για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες και ανέδειξε τις προσπάθειες της χώρας μας στον τομέα αυτό.

Οι κ.κ. Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, Παναγιώτης Μινογιάννης και Ανδρέας Καραμπίνης, μαζί με την ομάδα σπουδαστών από τη Γαλλία.

 

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Reviewed by on . ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Επίσκεψη από σπουδαστές ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/10/2017 ΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ Καρδιοχειρουργικό Κέν ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Επίσκεψη από σπουδαστές ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/10/2017 ΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ Καρδιοχειρουργικό Κέν Rating: 0
scroll to top