Τρίτη , 30 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Οκτώβριος 5, 2017 12:28 πμ A+ / A-

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

He(art) Touch – Τέχνη από Καρδιάς

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ & ΕΡΓΩΝ ΜΕΙΚΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ TEODOSIO

ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ έκθεση Γλυπτικής και Έργων Μεικτής Τεχνικής, που ως θέμα τους είναι η καρδιά, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι λάτρεις των Έργων Τέχνης.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης αυτής, που εντάσσεται στη σειρά εκδηλώσεων του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, πραγματοποιήθηκαν, χθες πλέον, το απόγευμα της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου 2017 και το  Αίθριο του κορυφαίου Κέντρου των Βαλκανίων, αν όχι ολόκληρης της Ευρώπης, κοσμείται με 24 έργα του Teodosio, του γεννημένου στο Σοχούμι της Αμπχαζίας καταπληκτικού αυτού γλύπτη, ζωγράφου, αλλά και συνθέτη μεταλλικών κατασκευών, ο οποίος με αστείρευτο μεράκι και επιδεξιότητα, κατάφερε να μετατρέψει παλιά και άχρηστα, για τους περισσότερους από εμάς, υλικά (καρφιά, πρόκες σύρματα, χαρτιά, εξαρτήματα μηχανών, λαμαρίνες, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό κ.α.), σε ανεπανάληπτα έργα τέχνης. Έργα τέχνης, που η λεπτομέρειά τους, αλλά και η ζωντάνια τους, σε κάνουν να πιστεύεις ότι είναι, το λιγότερο, αληθινά.

Στα εγκαίνια, όπου η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Ωνασείου, Κα Αλεξάνδρα  Μπριασούλη είχε φροντίσει έτσι ώστε όλα να είναι στην εντέλεια, παραβρέθηκε φυσικά και ο ίδιος ο καλλιτέχνης, ο οποίος απλός και ιδιαίτερα προσιτός, δεν σταματούσε να δέχεται τα συγχαρητήρια όλων όσων παραβρέθηκαν – συγχαρητήρια που εξέφρασαν και γραπτώς οι περισσότεροι εξ αυτών και σε σχετικό βιβλίο που ανοίχθηκε – να βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί τους, αλλά και να τους εξηγήσει τυχόν απορίες τους για τον τρόπο ή και τα υλικά με τα οποία δημιούργησε τα αριστουργήματά του.

Παρούσα στην μαγευτική αυτή Έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως τις 3 Νοεμβρίου 2017, ήταν και η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας, αλλά και εδώ και πολλά χρόνια Εθελόντρια Αιμοδότης, Κα Αθηνά Εξάρχου.

Αφού εκφράσουμε και εμείς τα θερμά συγχαρητήριά μας προς τον δημιουργό των καταπληκτικών εκθεμάτων, προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να επισκεφθούν το Αίθριο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου και να θαυμάσουν από κοντά τις δημιουργίες, από καρδιάς, του Teodosio.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

   

  

 

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Reviewed by on . ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ He(art) Touch - Τέχνη από Καρδιάς ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ & ΕΡΓΩΝ ΜΕΙΚΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ TEODOSIO ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ έ ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ He(art) Touch - Τέχνη από Καρδιάς ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ & ΕΡΓΩΝ ΜΕΙΚΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ TEODOSIO ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ έ Rating: 0
scroll to top