Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 19, 2017 3:48 μμ A+ / A-

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σαίξπηρ το τυχάρπαστο κοράκι

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΤΟ θεατρικό έργο «Σαίξπηρ το τυχάρπαστο κοράκι», του Vincent Dowling, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατρόφιλοι της πόλης μας.

Το έργο, το οποίο εντάσσεται στη σειρά εκδηλώσεων του Μεσογειακού Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος μας, είναι μία αφιλοκερδής προσφορά της Σκηνής Ελικώνος και θα παιχτεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 & Φιλάρετου), στις 20:30.

Η σκηνοθεσία – μετάφραση, είναι της Κωνσταντίνας Ρίτσου, ενώ, τους ρόλους του έργου θα παίξουν οι ηθοποιοί Ν. Ρίτσου, Μαρία Δρακοπούλου και Γιώργος Λιβανός, θα τραγουδήσει ο κόντρα τενόρος Βασίλης Μπούρης, ενώ πιάνο θα παίξει ο Χάρης Γιαννακόπουλος.

Η μουσική διασκευή στα τραγούδια, έχει γίνει από τον James Vankollenburg.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Σαίξπηρ το τυχάρπαστο κοράκι ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΤΟ θεατρικό έργο «Σαίξπηρ το ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Σαίξπηρ το τυχάρπαστο κοράκι ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΤΟ θεατρικό έργο «Σαίξπηρ το Rating: 0
scroll to top