Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Οκτώβριος 6, 2017 1:40 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Επίσκεψη στη Δημοτική Φιλαρμονική

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017 – 2018

ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ του Δήμου Καλλιθέας επισκέφτηκε ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, συνοδευόμενος από την Κα Βούλα Κοσμίδου, στέλεχος της παράταξής του, προκειμένου να ευχηθεί στον μαέστρο κ. Αντώνη Βαβυλουσάκη, σε όλους τους μουσικούς, αλλά και τους εκπαιδευόμενους, «καλή και δημιουργική περίοδο».

Αυτό συνέβη την περασμένη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, μέρα κατά την οποία η Φιλαρμονική υποδέχτηκε τους μαθητές της για την περίοδο 2017 – 2018 στα πνευστά και στα κρουστά.

Κατά το σύντομο χαιρετισμό του, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», υπογράμμισε:

«Με τη Φιλαρμονική, η αντιπολίτευση του Δήμου, δεν αισθάνεται καμία ανάγκη να κάνει…αντιπολίτευση. Η Φιλαρμονική κοσμεί την πόλη μας και είμαστε σίγουρη ότι και τη νέα σεζόν θα εκπαιδεύσει άξιους καλλιτέχνες».

«Περιμένουμε», κατέληξε, απευθυνόμενος προς τους νέους εκπαιδευόμενους, «τη στιγμή που θα θαυμάσουμε κι εσάς, δίπλα στα άξια στελέχη της Φιλαρμονικής του Δήμου μας».

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Επίσκεψη στη Δημοτική Φιλαρμονική ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017 – 2018 ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ του Δήμου Καλλιθέας ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Επίσκεψη στη Δημοτική Φιλαρμονική ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017 – 2018 ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ του Δήμου Καλλιθέας Rating: 0
scroll to top