Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Σεπτέμβριος 14, 2017 2:49 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Συνεχίζονται, για 2η χρονιά, τα δωρεάν μαθήματα Φιλοσοφίας

ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤΟΥΣΑ

ΥΣΤΕΡΑ από την περυσινή, θερμή ανταπόκριση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών και την επιτυχημένη πορεία του «Φιλοσοφικού Εργαστηρίου για Παιδιά», ο Δήμος Καλλιθέας, σε συνεργασία με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας και τον δάσκαλο Φιλοσοφίας κ. Δημήτρη Ντούσα, συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά τα δωρεάν μαθήματα Φιλοσοφίας στην πόλη μας.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017  και ώρα 10.30 π.μ.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6976026625 –  210-9421100, με τον υπεύθυνο του Φιλοσοφικού Εργαστηρίου κ. Δημήτρη Ντούσα.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Σάββατο πρωί (από 10:30 έως 12 το μεσημέρι), στον χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου (Σκρα 35 & Δημοσθένους), ενώ το Διδακτικό Εγχειρίδιο, θα είναι το βιβλίο του κ. Ντούσα, «Απλά Μαθήματα Φιλοσοφίας για Παιδιά».

Παρακάτω, παρατίθεται το πρόγραμμα των Φιλοσοφικών Μαθημάτων για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

O Υπεύθυνος του Φιλοσοφικού Εργαστηρίου κ. Δημήτρης Ντούσας.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Συνεχίζονται, για 2η χρονιά, τα δωρεάν μαθήματα Φιλοσοφίας ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ κ. ΔΗΜΗΤ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Συνεχίζονται, για 2η χρονιά, τα δωρεάν μαθήματα Φιλοσοφίας ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ κ. ΔΗΜΗΤ Rating: 0
scroll to top