Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αύγουστος 12, 2017 12:26 μμ A+ / A-

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ενέκρινε ευρωπαϊκό πρόγραμμα 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΑΛΙΜΟΥ & ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ  από το  Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής, στα πλαίσια του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.), η πρόταση για τις «Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης», που υποβλήθηκε με επικεφαλής εταίρο τον Δήμο Καλλιθέας, σε συνεργασία με τους Δήμους Αλίμου και Παλαιού Φαλήρου.

Η πρόταση αυτή προέκυψε, μέσα από συνεργασία του Παντείου Πανεπιστημίου, του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου,  της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, της Εθνικής Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», καθώς και  έπειτα από ευρεία διαβούλευση με  όλους τους κοινωνικούς φορείς, τους συλλόγους και  τα σωματεία  της πόλης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, η πρόταση αυτή εγκρίθηκε μετά από ανταγωνιστική διαδικασία, μέσα από την οποία ο Δήμος μας κατατάχθηκε τρίτος στην συνολική βαθμολογία των κριτηρίων.

Το πρόγραμμα είναι ύψους 35.240.000,00 ευρώ και οι τρεις Δήμοι, προχωρούν, πλέον, στην εξειδίκευση, με βάση την έγκριση της Περιφέρειας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Reviewed by on . ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ενέκρινε ευρωπαϊκό πρόγραμμα  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΑΛΙΜΟΥ & ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ  από το  Περιφερεια ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ενέκρινε ευρωπαϊκό πρόγραμμα  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΑΛΙΜΟΥ & ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ  από το  Περιφερεια Rating: 0
scroll to top