Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αύγουστος 10, 2017 7:00 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Συνεργασία με τους Vladan Zivkovic και Γιώργο Δημητρόπουλο

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ανακοίνωση που αναρτήθηκε, πριν από λίγη ώρα, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του αγαπημένου μας Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας ενημερωνόμαστε για την έναρξη της συνεργασίας με τον Σερβικής καταγωγής πολύπειρο Vladan Zivkovic, καθώς και με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργο Δημητρόπουλο.

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση, έχει  ως ακολούθως:

«Η Διοίκηση ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Vladan Zivkovic, ο οποίος θα έχει σαν συνεργάτη του και προπονητή τερματοφυλάκων, τον Γιώργο Δημητρόπουλο. Επίσης προσεχώς θα ανακοινωθεί, ο νέος επίσημος χορηγός του συλλόγου, ο οποίος θα παρέχει και πλήρη ιατρική ασφάλιση όλων των παικτών της Ανδρικής ομάδας. Ήδη ο Πρόεδρος Βασίλης Σπηλιωτόπουλος έχει κάνει επαφές με αξιόλογους παίκτες, οι οποίοι θα αποτελέσουν την μεγάλη έκπληξη, με σκοπό πάντα το πολυπόθητο άλμα της ανόδου στη Β κατηγορία».

Με τις προσεκτικές κινήσεις που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι κάνουν, τόσο ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, αρχίζουν να τίθενται, σιγά – σιγά, οι βάσεις για τη δημιουργία ενός συνόλου δυνατού και έμπειρου, που θα πραγματοποιήσει το μεγάλο όνειρο της Διοίκησης, αυτό της ανόδου στην Β’ Κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον φίλο Πρόεδρο κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και στα νέα μέλη της αγαπημένης μας «πράσινης» ομάδας, καλή επιτυχία και ευόδωση όλων των στόχων τους.

Οι Vladan Zivkovic, Βασίλης Σπηλιωτόπουλος και Γιώργος Δημητρόπουλος.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Συνεργασία με τους Vladan Zivkovic και Γιώργο Δημητρόπουλο ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Συνεργασία με τους Vladan Zivkovic και Γιώργο Δημητρόπουλο ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. Rating: 0
scroll to top