Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 3, 2017 10:53 πμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

«Γαμπρός απ’ τα Γιάννενα και νύφη απ’ την Αθήνα»

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ

ΜΙΑ καταπληκτική θεατρική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθες το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουλίου 2017, οι συνδημότες μας και όχι μόνο, στην πλατεία Δαβάκη.

Εκεί, ο ιδιαίτερα δραστήριος Σύλλογος Ηπειρωτών Καλλιθέας, στο πλαίσιο του 4ου Ηπειρωτικού Ανταμώματος, παρουσίασε μία  θεατρική παράσταση, με τίτλο «Γαμπρός απ’ τα Γιάννενα και νύφη απ’ την Αθήνα», όπου παρά την υπερβολική ζέστη που επικρατούσε – και ήταν ο λόγος που η παράσταση ξεκίνησε στις 10 περίπου το βράδυ και όχι στις 20:30, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί – δεκάδες ήταν οι συνδημότες μας που παραβρέθηκαν και την παρακολούθησαν.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους καλωσόρισε ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Τσανέλης, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας, Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου.

Αμέσως μετά τους σύντομους χαιρετισμούς, τη «σκυτάλη» πήραν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί του Συλλόγου, οι οποίοι μαζί με τα χορευτικά και ερμηνεύοντας μοναδικά τους ρόλους τους, απέσπασαν δίκαια, στο τέλος, το θερμό χειροκρότημα όλων.

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ, ότι τη μουσική επιμέλεια είχε ο κ. Θοδωρής Γεωργόπουλος, ενώ το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την καλλιτεχνική επιμέλεια, είχαν, για πολλοστή φορά, οι κ.κ. Βαρβάρα και Θοδωρής Μπότσαρης.

Ανάμεσα στους πολυπληθείς θεατές και εκτός της Αντιδημάρχου Κας Άννας Γιαννακού – Πάσχου, διακρίναμε ακόμη, τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Θεμάτων κ. Ευάγγελο Μπαρμάκο, τον γνωστότατο Ηπειρωτικής καταγωγής ηθοποιό, κ. Παύλο Λιάρο, ο οποίος έχει διατελέσει και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου, καθώς και πολλούς εκπροσώπους από άλλα Ηπειρωτικά Σωματεία της Αττικής.

Αφού συγχαρούμε και εμείς με τη σειρά μας όλους όσους πήραν μέρος στην φανταστική χθεσινοβραδινή θεατρική παράσταση, για τις καταπληκτικές ερμηνείες και τους φανταστικούς χορούς τους, ευχόμαστε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ιδιαίτερα δραστήριου Συλλόγου, το οποίο αποτελείται από τους κ.κ. Γιώργο Τσανέλη, Πρόεδρο, Γεώργιο Αναγνωστόπουλο, Αντιπρόεδρο, Γιώργο Αλεξανδρή, Γενικό Γραμματέα, Μαίρη Καραγιώργου, Ταμία, Τάσο Ιωαννίδη, Έφορο Εκδηλώσεων, Ευαγγελία Βασάκου, Μέλος, Αγαθή Πατσιώτη, Μέλος, Φρειδερίκη Τριάντη, Μέλος και Οδυσσέα Πέτσο, Μέλος, να έχει πάντα επιτυχίες στο δύσκολο έργο του.

  

  

 

  

  

  

  

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Γαμπρός απ’ τα Γιάννενα και νύφη απ’ την Αθήνα» ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ ΜΙΑ καταπληκτική θεατρική πα ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Γαμπρός απ’ τα Γιάννενα και νύφη απ’ την Αθήνα» ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ ΜΙΑ καταπληκτική θεατρική πα Rating: 0
scroll to top