Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ

ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ

Ιούλιος 21, 2017 2:08 μμ A+ / A-

ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ

Μοναδικές ερμηνείες

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με το πενιχρότατο κοινό που παρακολούθησε τη χθεσινή απογευματινή συναυλία της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, το αντίστοιχο που παραβρέθηκε στη χθεσινοβραδινή ρεμπέτικη βραδιά της Πέμπτης 20 Ιουλίου 2017 στην πλατεία Τζιτζιφιών, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Εμφανώς περισσότεροι οι συνδημότες μας από τους αντίστοιχους που παραβρέθηκαν στην προχθεσινή συναυλία με την Χαρούλα Λαμπράκη, διασκέδασαν και χόρεψαν με τη ψυχή τους, υπό τα λαϊκά άσματα του Βαγγέλη Κορακάκη και των συνεργατών του.

Ερμηνεύοντας μοναδικά παλιές γνωστότατες ελληνικές λαϊκές επιτυχίες, τόσο δικές του, όσο και άλλων μεγάλων συνθετών, ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης Βαγγέλης Κορακάκης, μαζί με τους επίσης καταπληκτικούς συνεργάτες του, για πάνω από δύο ώρες, «ξεδίπλωσαν» το πηγαίο ταλέντο τους και δικαιολογημένα, στο τέλος απέσπασαν το θερμό και ειλικρινές χειροκρότημα από όλους όσους παραβρέθηκαν.

Στην πολύ ωραία αυτή ρεμπέτικη βραδιά, διακρίναμε, μεταξύ άλλων, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Εμμανουήλ Κωστάκη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υποθέσεων κ. Ευάγγελο Μπαρμπάκο, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Κωνσταντίνο Καλογερόπουλο (και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης) και Γεώργιο Κουτσογιάννη (και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), τον Διευθυντή του Γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής κ. Χρήστου Καπάταη, κ. Λεωνίδα Μύαρη, καθώς και την γλυκύτατη Ηθοποιό Κα Φρέζυ Μαχαίρα, η οποία έκανε και την παρουσίαση της εκδήλωσης.

  

  

  

  

  

 

ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ Reviewed by on . ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ Μοναδικές ερμηνείες ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με το πενιχρότατο κοινό που παρακολούθ ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ Μοναδικές ερμηνείες ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με το πενιχρότατο κοινό που παρακολούθ Rating: 0
scroll to top