Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ Π.Ε.Ν.

ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ Π.Ε.Ν.

Ιούλιος 9, 2017 4:42 μμ A+ / A-

ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ Π.Ε.Ν.

«Εδώ θα στήσουμε χορό»

ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΡΥΔΑ

Ο ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΣ για την Καλλιθέα χώρος του Πρότυπου Εθνικού Νη­πιοτροφείου, γέμισε από κόσμο, που έσπευσε χθες την εσπέρα του Σαβ­βάτου 8 Ιουλίου 2017, για να δει, να ακούσει, να απολαύσει  και να συμμετάσχει τελικά,  σε ένα καταπληκτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που πα­ρουσίασε ο γνωστός παρουσιαστής – δημοσιογράφος  κ. Μάνος Νιφλής.

Την εκδήλωση προλόγισαν η Πρόεδρος του Π.Ε.Ν. Κα Ηρώ Ζερβάκη και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανά­πτυξης κ. Εμμανουήλ Κωστά­κης.

Την πραγματικά ευχάριστη έκπληξη αποτελούσε η παρουσία μιας υπέροχης ορχή­στρας, που αποτελούσαν ο Στέλιος Καρύδας, κιθάρα, ο Χρήστος  Κου­μούσης, πιάνο και ο Βαγγέλης Σαραντίδης, βιολί, καθώς και τα χορευτικά συγκροτήματα του Ελληνικού Παραδοσιακού Χορευ­τικού Ομίλου, με υπεύθυνο  τον κ. Γιώργο Φραγκάκη, του Κρητικού Χορευτικού Ομίλου «Δικταίοι – Καστρι­νοί», με υπεύθυνο επίσης τον κ. Γιώργο Φραγκάκη, του Παγγεραγωτικού Συλλόγου Μυτιλήνης, με υπεύθυνη την Κα Άντα Ζαφειρέλλη, και του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέ­ας Σμύρνης «Αιολίδα», με υπεύθυνους την Κα ΄Ερη Κοντογούρη και τον κ. Άγγελο Τσαγδή.

Μοναδική τραγουδίστρια ήταν η απαράμιλλη Στέλλα Καρύδα, η κατα­πληκτική τραγουδίστρια με τη σπάνια φωνή και τη τεράστια μουσική παιδεία, που μάγεψε, στην κυριολεξία, τον κόσμο.

Εδώ, βεβαίως, αξίζει να τονιστεί και να προβληθεί ιδιαίτερα, η ατέρμονη προσπάθεια που καταβάλλεται, με τη συμπαράσταση και συμμετοχή του Δήμου μας,  από την πλευρά της  υπό την Κα Διοίκησης του Π.Ε.Ν., όχι μόνο για να ανταποκριθεί στις αυξημένες προκλήσεις των καιρών, αλλά και για να πρωτοστατήσει στην εθελοντική προσφορά ενός τεράστιου κοινωνικού, φιλανθρωπικού και πολιτιστικού έργου, που έχει σαν αποδέκτη ολόκληρη την Ελληνική Κοινωνία.

Στην υπέροχη εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος – Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών θεμάτων κ. Ευάγγελος Μπαρμπάκος. η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα Κ.Α.Π.Η. κ. Ευάγγελος Αν­δρεάδης, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Παρόν και Μέλλον της Καλλιθέας» κ. Κωνσταντίνος Γρίβας,  ο Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου, Ιατρός κ. Αθανάσιος Παπαρούπας, η Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής Καλλιθέας του Κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κα. Αθηνά Σαραντάκη, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Ε.Ν. Κα Μάρτζυ Πανανουδάκη και πλήθος κόσμου.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

  

  

  

  

  

  

  

  

ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ Π.Ε.Ν. Reviewed by on . ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ Π.Ε.Ν. «Εδώ θα στήσουμε χορό» ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΡΥΔΑ Ο ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΣ για την Καλλιθέα χώρος του Πρότυπου Εθνι ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ Π.Ε.Ν. «Εδώ θα στήσουμε χορό» ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΡΥΔΑ Ο ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΣ για την Καλλιθέα χώρος του Πρότυπου Εθνι Rating: 0
scroll to top