Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 22, 2017 7:22 μμ A+ / A-

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

«Η τιμή της αγάπης»

Η ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ

ΑΥΡΙΟ Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00, η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας θα προβάλλει στα γραφεία της (Λασκαρίδου 134), την ταινία «Η τιμή της αγάπης», σε σκηνοθεσία της Τώνιας Μαρκετάκη. Πρωταγωνιστούν οι Άννυ Λούλου, Τούλα Σταθοπούλου και Στρατής Τσοπανέλης.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η ταινία αν και αποτελεί πιστή κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, «Η τιμή και το χρήμα», είναι ταυτόχρονα μια πρωτότυπη καλλιτεχνική δημιουργία, μέσα απ’ την οποία αναδεικνύεται με δυναμικό τρόπο η ανατρεπτική κριτική της καπιταλιστικής κοινωνίας στα πρώτα της στάδια, όταν η χρηματική ανταλλαγή εισβάλει στις ζωές των ανθρώπων διαλύοντας τα πάντα: τις προλήψεις και τις ξεφτισμένες ηθικές αξίες του παρελθόντος, αλλά και τις σχέσεις και τα αισθήματα των απλών ανθρώπων, οι οποίοι αναγκάζονται να αγωνιστούν όχι μόνο για να επιβιώσουν, αλλά και για να βρουν νέους τρόπους ανθρώπινης επικοινωνίας – να μάθουν να αγαπούν σ’ ένα κόσμο στον οποίο τα πάντα αποκτούν το χρηματικό τους ισοδύναμο.

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Η τιμή της αγάπης» Η ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΥΡΙΟ Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00, η Εργατική ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Η τιμή της αγάπης» Η ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΥΡΙΟ Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00, η Εργατική Rating: 0
scroll to top