Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 6, 2017 11:24 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Για άλλη μια φορά ήταν απολαυστική!!!

ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

ΓΙΑ ΜΙΑ ακόμη φορά η Δημοτική μας Φιλαρμονική ήταν απολαυστική!!!

Στο πλαίσιο των συναυλιών ανά τις γειτονιές της πόλης και υπό τον τίτλο «με μια αγκαλιά μελωδίες», τα μέλη της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Αντώνη Βαβυλουσάκη, πραγματικά προσέφεραν πλουσιοπάροχα, στους δυστυχώς λιγοστούς συνδημότες μας που βρέθηκαν σήμερα νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 6 Ιουλίου 2017 στον πεζόδρομο μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης μας, απολαυστικές ξένες και ελληνικές μελωδίες, που «ταξίδεψαν», νοερά έστω, τους παρευρισκόμενους σε άλλες πιο ρομαντικές εποχές.

Το ρεπερτόριο σήμερα της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, περιλάμβανε παλιές ξένες και ελληνικές μουσικές επιτυχίες, όπως: Tiger Ray”, “Barcelona”, “Little Brown Jug”, “Guantamera”, “Down by the riverside”, “La Cucaracha”, “Virginia Beat”, «Καραγκούνα», «Ψαροπούλα», και «Εις τον αφρό της θάλασσας», οι οποίες αποδόθηκαν μοναδικά από τα μέλη της. Έτσι, στο τέλος κάθε τραγουδιού, καθόλα δικαιολογημένα, αποσπούσαν το «ζεστό» χειροκρότημα όλων των παρισταμένων, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Εμμανουήλ Κωστάκη μετά της εορτάζουσας σήμερα συζύγου του, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρο Λασκαρίδη, καθώς και το μέλος της Δημοτικής του Παράταξης κ. Νάσο Πρέντζα.

Οι συναυλίες ανά τις γειτονιές της πόλης μας, θα συνεχιστούν και τις επόμενες Τρίτες και Πέμπτες του Ιουλίου, με τα καταπληκτικά μέλη της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, να κρατούν συντροφιά σε όσους συνδημότες μας δεν φύγουν για διακοπές αυτό το μήνα.

Το πρόγραμμα των επόμενων συναυλιών, έχει ως ακολούθως:

** Την προσεχή Τρίτη 11/7, στον πεζόδρομο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας.

** Την Πέμπτη 13/7, στον Ηλεκτρικό Σταθμό Καλλιθέας.

** Την Τρίτη 18/7, στον Ηλεκτρικό Σταθμό Ταύρος/«Ελευθέριος Βενιζέλος».

** Την Πέμπτη 20/7, στην οδό Σκρα, κοντά στη λεωφόρο Θησέως.

** Τέλος, την Τρίτη 25/6, στον πεζόδρομο του Δημαρχείου, επί της οδού Ματζαγριωτάκη.

Όλες οι συναυλίες, θα ξεκινούν στις 19:30.

Eυχαριστούμε, για άλλη μια φορά, την Δημοτική μας Φιλαρμονική, για τις μοναδικές μελωδίες που μας προσέφερε.

  

  

  

  

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Για άλλη μια φορά ήταν απολαυστική!!! ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ακόμη φορά η Δημοτική μας Φ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Για άλλη μια φορά ήταν απολαυστική!!! ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ακόμη φορά η Δημοτική μας Φ Rating: 0
scroll to top