Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Ιούλιος 20, 2017 1:06 μμ A+ / A-

ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ

 Ανεπανάληπτη μουσική βραδιά

 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι τυχεροί πολυπληθείς συνδημότες μας, και όχι μόνο, που παραβρέθηκαν χθες το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2017 στην πλατεία Τζιτζιφιών, εκεί όπου η καταπληκτική λαϊκή ερμηνεύτρια Χαρούλα Λαμπράκη, μαζί με τον συνεργάτη Λάμπρο Καρελά, τραγούδησαν παλιά αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και διασκέδασαν τους παρευρισκομένους.

Πριν από την έναρξη της μουσικής βραδιάς, τους παριστάμενους καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Εμμανουήλ Κωστάκης, ενώ ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, απένειμε τιμητική πλακέτα στην διάσημη λαϊκή ερμηνεύτρια.

Για πάνω από δύο ώρες, οι τρεις καλλιτέχνες διασκέδασαν τους Τζιτζιφιώτες, αναβιώνοντας, έτσι, τις παλιές καλές εποχές που το ρεμπέτικο τραγούδι είχε σαν στέκι του την γωνιά αυτής της Καλλιθέας.

Να αναφέρουμε ότι, παρόντες ήταν και τα αδέλφια Ιορδάνης και Δήμος Αμπατζόγλου, οι οποίοι, μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό τους Τάσο, ήταν, επί πολλά χρόνια, οι χορευτές του Γιώργου Ζαμπέτα.  Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να χορέψουν – όπως μοναδικά οι ίδιοι γνωρίζουν – γνωρίζοντας, φυσικά, την αποθέωση από όλους.

Στην αξέχαστη αυτή ρεμπέτικη συναυλία, παραβρέθηκε μέγα πλήθος συνδημοτών μας και όχι μόνο, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε ακόμη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας κ. Αναστάσιο Γαϊτάνη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υποθέσεων κ. Ευάγγελο Μπαρμπάκο, την Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, τους Δημοτικούς Σύμβουλους κ.κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου (και Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος»), Γεώργιο Κουτσογιάννη (και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), Παρασκευή Γαλίτση – Ψαρούλη (και Αντιπρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης) και Γεώργιο Κυριακόπουλο, την Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με την Παράταξη «Η Καλλιθέα Μπροστά», Κα Χαρίκλεια Ρόκα, τον Τεχνικό Σύμβουλο του Δήμου κ. Δημήτρη Παπαθάναση μαζί με τη σύζυγό του, την Πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κα Πολυτίμη Λεονάρδου και την Περιφερειακή Σύμβουλο του Νότιου Τομέα Περιφέρειας Αττικής, Κα Αγγελική Λεβέντη.

Το όλο πρόγραμμα, παρουσίασε η αξιαγάπητη Ηθοποιός Κα Φρέζυ Μαχαίρα.

Σήμερα, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα (20:30), τη «σκυτάλη» παίρνει ο  Βαγγέλης Κορακάκης, ο οποίος θα φροντίσει για τη διασκέδαση όλων όσων παραβρεθούν.

Η είσοδος και σε αυτή τη ρεμπέτικη συναυλία, θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ρεπορτάζ: Αναστάσιος Κ. Ράντος.

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος, Αναστάσιος Κ. Ράντος.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ Reviewed by on . ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ  Ανεπανάληπτη μουσική βραδιά  ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζή ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ  Ανεπανάληπτη μουσική βραδιά  ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζή Rating: 0
scroll to top