Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 9, 2017 1:53 μμ A+ / A-

14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση!…

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ & ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΤΑΞΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ 

ΣΤΟ σχεδόν γεμάτο από κόσμο και πρόσφατα ανακαινισμένο κλειστό Γυμναστήριο, που βρίσκεται εντός του οικοδομικού συγκροτήματος που στεγάζεται το 14ο Γυμνάσιο της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε, χθες το απόγευμα της Πέμπτης 8 Ιουνίου 2017, αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, αφιερωμένη στις μαθήτριες και στους μαθητές της Γ’ τάξης του Σχολείου, που αποφοίτησαν και προβιβάστηκαν, πλέον, στο Λύκειο.

Οι ιθύνοντες τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου, είχαν φροντίσει για την άψογη διεξαγωγή της όλης εκδήλωσης και παρά τη σχετική καθυστέρηση έναρξής της, λόγω συνεχούς και αθρόας προσέλευσης γονέων, κηδεμόνων και φίλων των τιμώμενων μαθητριών και μαθητών, όλα «κύλησαν» όπως είχαν σχεδιαστεί, με την Πρόεδρο του Συλλόγου Κα Λίλα Σιμιτζή να καλωσορίζει τους πολυπληθείς παριστάμενους και τη Χορωδία του Σχολείου, μαζί με την υπεύθυνη Εκπαιδευτικό Κα Σπυριδούλα Βανδώρου, να «ανοίγουν» την εκδήλωση, τραγουδώντας τέσσερα παλαιά αγαπημένα τραγούδια, παρμένα από κλασσικές ελληνικές ταινίες και με τα οποία είχαν συμμετάσχει στο τελευταίο Μαθητικό Φεστιβάλ.

Μάλιστα, αμέσως μετά τις ερμηνείες των τραγουδιών, το σύνολο των μαθητριών και των μαθητών που μετείχαν, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους στη Χορωδία, τιμήθηκαν με απονομή καλαίσθητου Επαίνου.

Μετά τη βράβευση της Χορωδίας, σύντομες ευχές προς τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου που αποφοίτησαν, πλέον, από το Σχολείο, απηύθυναν, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κα Λίλα Σιμιτζή, ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Ιωάννης Μακρής, ο Υποδιευθυντής του Σχολείου κ. Παναγιώτης Ντίνος, καθώς και ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ο οποίος παρά τον σοβαρότατο πρόσφατο τραυματισμό που είχε υποστεί στο αριστερό του πόδι, παραβρέθηκε κοντά στους αγαπημένους του μαθητές, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με επευφημίες, αλλά και με ένα πολύ ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα, δείγμα της απεριόριστης αγάπης που τρέφουν προς το πρόσωπό του.

Μετά και το πέρας των σύντομων ομιλιών – ευχών, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των τμημάτων της Γ’ τάξης του Σχολείου, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα, ενώ στη συνέχεια και με μπροστάρη τον Υποδιευθυντή κ. Ντίνο, συνεπικουρούμενο από την Πρόεδρο του Συλλόγου Κα Σιμιτζή, ακολούθησε αστείρευτος χορός, με τη συμμετοχή πάρα πολλών από τους παριστάμενους.

Στην καθόλα άρτια εκδήλωση, παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μανώλης Κωστάκης (ο οποίος παρέστη για λίγο στην έναρξη της εκδήλωσης, καθώς έπρεπε να φύγει λόγων ανειλημμένων υποχρεώσεων) και Κωνσταντίνος Κόκουλος (πρώην Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου), ο Δημοτικός Σύμβουλος και νυν Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γεώργιος Κουτσογιάννης, καθώς και πάρα πολλοί Εκπαιδευτικοί του Σχολείου, γονείς, κηδεμόνες, φίλοι, συμμαθητές και συμμαθήτριες των τιμωμένων.

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στις μαθήτριες και στους μαθητές που προήχθησαν στο Λύκειο, αλλά και καλό καλοκαίρι σε όλους όσους παραβρέθηκαν στην χθεσινή εκδήλωση.

Ακολουθεί πλουσιότατο φωτορεπορτάζ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

   

 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση!... ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ & ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΤΑΞΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ  ΣΤΟ σχεδόν γεμάτο από κόσμο και πρόσφατ 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση!... ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ & ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΤΑΞΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ  ΣΤΟ σχεδόν γεμάτο από κόσμο και πρόσφατ Rating: 0
scroll to top