Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 12, 2017 10:57 πμ A+ / A-

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οι διακρίσεις συνεχίζονται!…

ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 4ων ΑΚΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ CUP

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ για τις Υποδομές του αγαπημένου μας Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας, συνεχίζονται.

Οι λιλιπούτιοι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου και αυριανοί μεγάλοι άσοι του ελληνικού – τουλάχιστον – ποδοσφαίρου, τα κατάφεραν, για άλλη μία φορά, μια χαρά.

Συγκεκριμένα, τα τμήματα που αγωνίστηκαν στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Μινώταυρος Soccer Cup, απέσπασαν τέσσερα (4) ακόμη τρόπαια στις κατηγορίες Projunior, Junior & Ακαδημιών, με τις απονομές να γίνονται χθες το πρωί της Κυριακής 11 Ιουνίου 2017, στις εγκαταστάσεις των διοργανωτών στον Ταύρο.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η δουλειά που γίνεται στις πολυπληθείς, πλέον, Υποδομές του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού συλλόγου της πόλης μας, είναι εξαιρετική και ιδιαίτερα αποδοτική, καθώς μόλις πριν από μια εβδομάδα, αντίστοιχα τμήματα Υποδομών του Συλλόγου που συμμετείχαν σε άλλο Τουρνουά, είχαν αποσπάσει δύο (2) ακόμη τρόπαια.

Ευχόμαστε, ολόψυχα, στο αγαπημένο μας «πράσινο» σωματείο, πάντα επιτυχίες!…

 

 

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Οι διακρίσεις συνεχίζονται!... ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 4ων ΑΚΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ CUP ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ για ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Οι διακρίσεις συνεχίζονται!... ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 4ων ΑΚΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ CUP ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ για Rating: 0
scroll to top