Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 12, 2017 9:33 πμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Έκθεση και Απονομή Διακρίσεων

ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου 2017, στο επιβλητικό Μέγαρο του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών Καλλιθέας (Δημοσθένους 117) και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Έκθεση και Απονομή Διακρίσεων των μαθητών και των μαθητριών των Εργαστηρίων του Συλλόγου, των τμημάτων: Ενδυματολογίας, Δημιουργίας Πατρόν Κοπτικής & Ραπτικής, Καλλιτεχνικής Χειροτεχνίας, Δερματοτεχνίας, Εικαστικού Κοσμήματος & Ψηφιδωτού, Παραδοσιακού Κεντήματος, Βαλκανικής Ιστορίας, Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, καθώς και του τμήματος Εκμάθησης Τουρκικής Γλώσσας.

Η Έκθεση, που θα είναι ελεύθερη για το κοινό, θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και μεθαύριο Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, από ώρα 18:00 έως 21:00.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Έκθεση και Απονομή Διακρίσεων ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΗΜΕΡΑ το απόγευμα της ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Έκθεση και Απονομή Διακρίσεων ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΗΜΕΡΑ το απόγευμα της Rating: 0
scroll to top