Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

Ιούνιος 23, 2017 12:10 μμ A+ / A-

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

Μαγική βραδιά!…

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΟΥΣΤΙΝΗ, ΠΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΞΕΝΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ βραδιά, «πλημμυρισμένη» με νότες και ποιοτική μουσική, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι τυχεροί συνδημότες μας επέλεξαν να περάσουν το χθεσινό βράδυ τους στην πλατεία Κύπρου.

Εκεί και στο πλαίσιο προγραμματισμένης από το Δήμο μας μουσικής συναυλίας υπό τον τίτλο Summer Wine Blues”, η νεαρή και πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια Ιουστίνη – που αρχικά ήταν να τραγουδήσει μαζί με τον Κώστα Λαμνάτο, ο οποίος τελικά δεν κατέστη εφικτό να παραστεί – «έκλεψε» την παράσταση, όχι μόνο με την φυσική ομορφιά που διαθέτει, αλλά, κυρίως, με την καταπληκτική της φωνή, όπου ερμηνεύοντας μοναδικά, διάσημα ξένα και ελληνικά τραγούδια, ξεσήκωσε τους παριστάμενους. Βέβαια, και οι τρεις νεαροί μουσικοί που τη συνόδευσαν στο μαγευτικό χθεσινοβραδινό μουσικό ταξίδι, ήταν επίσης καταπληκτικοί και σίγουρα αξίζουν και στους ίδιους πολλά συγχαρητήρια.

Τους τυχερούς συνδημότες μας που παρέστησαν στη συναυλία, καλωσόρισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Εμμανουήλ Κωστάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να τους ενημερώσει, με διανομή καλαίσθητου φυλλαδίου, για όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που αναμένεται να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

Στη συναυλία παρέστησαν, μεταξύ πολλών συνδημοτών μας, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Κα Έλσα Καΐσογλου, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Θεμάτων κ. Ευάγγελος Μπαρμπάκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γεώργιος Κουτσογιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταύρος Ζάκας, καθώς και ο συνάδελφος εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδος της πόλης μας «ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ», κ. Ευάγγελος Μπαλίκος.

  

  

  

  

  

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Reviewed by on . ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Μαγική βραδιά!... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΟΥΣΤΙΝΗ, ΠΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΞΕΝΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ βραδιά, «πλημμυρισμέ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Μαγική βραδιά!... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΟΥΣΤΙΝΗ, ΠΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΞΕΝΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ βραδιά, «πλημμυρισμέ Rating: 0
scroll to top