Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Ιούνιος 6, 2017 6:22 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ»

Ευχές για τα 2 χρόνια δικτυακής πλοήγησης

ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 1995 ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΣ

ΜΕ την ευκαιρία συμπλήρωσης, την περασμένη Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017, δύο χρόνων δικτυακής, πλέον, πλοήγησης της εφημερίδος μας, που υφίσταται από τις 15 Μαρτίου 1995, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, μας απέστειλε τις ακόλουθες ευχές του ιδίου και των στελεχών της Παράταξής του:

«Καλλιθέα 5/6/2017

Αγαπητοί

κ. Αναστάσιε Ράντο,

κ. Κωνσταντίνε Ράντο.

Δεχτείτε τις ειλικρινείς ευχές τόσο τις δικές μου, όσο και όλων των στελεχών της δημοτικής παράταξης που ηγούμαι, για τη συμπλήρωση δύο ετών από τη διαδικτυακή εγκατάσταση της εφημερίδας «Ο Ρεπόρτερ της Καλλιθέας».

Σε μια εποχή που η παραπληροφόρηση και η κατευθυνόμενη ενημέρωση ανθίζουν, ο Τύπος – έντυπος και ηλεκτρονικός- έχουν ανάγκη από εστίες πλουραλισμού και συναίσθημα αγάπης για το αντικείμενο που υπηρετούμε.

Με τις σκέψεις αυτές, σας εύχομαι ολόψυχα κουράγιο και δύναμη και σας καλώ για τάχιστη αξιοποίηση του πλουσιότατου φωτογραφικού σας αρχείου, το οποίο δεν πρέπει ν’ αφήνει ασυγκίνητο κανένα δημόσιο φορέα.

Με θερμούς χαιρετισμούς

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Επικεφαλής της παράταξης

«ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ»

Δημοτικός σύμβουλος».

Ευχαριστούμε, από καρδιάς, τόσο τον  κ. Λασκαρίδη όσο και τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξής του, για τις ευχές τους.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ» Ευχές για τα 2 χρόνια δικτυακής πλοήγησης ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 1995 ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΜΕ την ευκαιρία συμπ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ» Ευχές για τα 2 χρόνια δικτυακής πλοήγησης ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 1995 ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΜΕ την ευκαιρία συμπ Rating: 0
scroll to top