Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 4, 2017 3:18 μμ A+ / A-

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κατάκτηση της 2ης θέσης στο Τουρνουά ΑΡΕΝΑ

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ ΤΟ 2008

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ για τα τμήματα Υποδομής του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας, συνεχίζονται.

Και τα δύο τμήματα ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το 2008 του σωματείου, που συμμετείχαν στο Τουρνουά ΑΡΕΝΑ, κατέκτησαν τη 2η θέση.

Έτσι, τόσο η ομάδα 2008 Α, όσο και η αντίστοιχη 2008 Β, των Μιχάλη Βλαχάκη και Λουκά Κούτουλα, καθόλα δίκαια, όχι μόνο παρέλαβαν τα μετάλλιά τους καθώς και τα κύπελλα της 2ης θέσης, αλλά είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν τις επιτυχίες τους και να φωτογραφηθούν με τα τρόπαια και τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Η σωστή δουλειά που γίνεται στα τμήματα Υποδομής του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού σωματείου της πόλης μας, αποδίδει, πλέον, καρπούς και σίγουρα οι σημερινοί λιλιπούτιοι ποδοσφαιριστές, θα αποτελέσουν, στο προσεχές μέλλον, τους μεγάλους «αστέρες» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν σε όλους τους συντελεστές των επιτυχιών. Στη Διοίκηση, στους Προπονητές, στους Εφόρους, στους Γονείς και Κηδεμόνες, αλλά πρωτίστως, στους νεαρούς μπαλαδόρους, που συνδυάζουν τη διασκέδαση, την άθληση και τη μόρφωση, με επιτυχία.

 

 

 

 

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κατάκτηση της 2ης θέσης στο Τουρνουά ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ ΤΟ 2008 ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ για τα τμήματα Υποδομής ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κατάκτηση της 2ης θέσης στο Τουρνουά ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ ΤΟ 2008 ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ για τα τμήματα Υποδομής Rating: 0
scroll to top