Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 14, 2017 11:50 πμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Η Σιωπή της Μικράς Ασίας

ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ Κας ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, ΣΤΙΣ 22 ΜΑΪΟΥ 2017

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Κωνσταντινουπολιτών Καλλιθέας, θα πραγματοποιήσει, στο επιβλητικό Μέγαρό του (Δημοσθένους 117), την μεταπροσεχή Δευτέρα 22 Μαΐου  2017 και ώρα 19:00, την προβολή του ιστορικού ντοκιμαντέρ «Η Σιωπή της Μικράς Ασίας».

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ της Δημοσιογράφου – Ερευνήτριας, Κας Ελένης Κωνσταντινίδου, που αφορά την περιοχή της Μικράς Ασίας. Έχει αφετηρία την περίοδο της Αργοναυτικής Εκστρατείας στα παράλια του Εύξεινου Πόντου και την εγκατάσταση των ελληνικών φύλων στη Μικρά Ασία, και φτάνει μέχρι τα γεγονότα στο Πάρκο Γκεζί, το 2013.

Το ιστορικό αυτό ντοκιμαντέρ, παρακολουθεί και καταγράφει τις εθνολογικές, κοινωνιολογικές και πολιτισμικές μεταβολές της περιοχής στο πέρασμα του χρόνου.    

Οι σχολιαστές στη συζήτηση που θα ακολουθήσει, θα είναι ο Δρ Γεωπολιτικής κ. Γεώργιος Φίλης και η Ομότιμος Καθηγήτρια του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κα Μάρω Παπαθανασίου.                       

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Η Σιωπή της Μικράς Ασίας ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ Κας ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, ΣΤΙΣ 22 ΜΑΪΟΥ 2017 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Κωνσταντινουπολ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Η Σιωπή της Μικράς Ασίας ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ Κας ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, ΣΤΙΣ 22 ΜΑΪΟΥ 2017 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Κωνσταντινουπολ Rating: 0
scroll to top