Τρίτη , 7 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 7, 2017 7:20 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Παραδόθηκε προς χρήση το νέο γήπεδο Μπάσκετ

ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ»

ΣΤΟΥΣ πολίτες και τους συλλόγους της πόλης μας παραδόθηκε, προχθές το πρωί της Παρασκευής 5 Μαΐου 2017, το νέο ανοικτό γήπεδο Μπάσκετ, το οποίο βρίσκεται στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σταδίου «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Το νέο γήπεδο κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για ανοιχτά γήπεδα Καλαθοσφαίρισης και διαθέτει ελαστικό τάπητα και ανακλινόμενες μπασκέτες. Το κόστος του έργου έφτασε τα 41.815 ευρώ συν Φ.Π.Α..

Στη τελετή Εγκαινίων, τον Αγιασμό τέλεσε ο Πατέρας Ιερόθεος και παρευρέθησαν ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος έκοψε, συμβολικά, και την σχετική κορδέλα, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος»,  κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ.  Άννα Γιαννακού – Πάσχου, Εμμανουήλ Κωστάκης και Κωνσταντίνος Κόκουλος, η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, αρκετοί  Δημοτικοί Σύμβουλοι, πλήθος συμπολιτών μας,  μαθητές και μαθήτριες από τα 6ο και 11ο Δημοτικά Σχολεία, αλλά και από το 6ο Γυμνάσιο της πόλης μας, καθώς και οι ομάδες των Εσπέρου και Εσπερίδων.

Το γήπεδο εγκαινιάσθηκε με φιλικό αγώνα των μαθητών, ενώ πραγματοποιήθηκε και αγώνας επίδειξης μεταξύ των Εσπέρου και Εσπερίδων.

Να σημειωθεί τέλος, ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν οι Εσπερίδες, για την άνοδο στην Α1 Γυναικών.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Παραδόθηκε προς χρήση το νέο γήπεδο Μπάσκετ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» ΣΤΟΥΣ πολίτες και τους συλλόγους της π ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Παραδόθηκε προς χρήση το νέο γήπεδο Μπάσκετ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» ΣΤΟΥΣ πολίτες και τους συλλόγους της π Rating: 0
scroll to top