Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 8, 2017 9:11 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Παράθεση δείπνου σε Χορηγό

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΚΛΙΜΑ

ΜΕΣΑ σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και χαλαρό κλίμα, πραγματοποιήθηκε, χθες το βράδυ της Κυριακής 7 Μαΐου 2017, σε γνωστότατη ψαροταβέρνα των Τζιτζιφιών, η παράθεση δείπνου, από τη Διοίκηση του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού σωματείου της πόλης μας, του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας, προς τον χορηγό της ομάδος κ. Βασίλειο Τζανακάκη και προς τη σύζυγό του Κα Κέλλυ Σπηλιώτη.

Εκεί, μεταξύ εκλεκτών ψαρομεζέδων και λευκού κρασιού, όλοι οι παρόντες, είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητήσουν επί διαφόρων θεμάτων, να μοιραστούν απόψεις και σκέψεις και να περάσουν μερικές ώρες ευχάριστες, μακριά από υποχρεώσεις και εργασία.

Στο δείπνο προς τον χορηγό κ. Βασίλη Τζανακάκη διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας Dell, ο οποίος προσέφερε δωρεάν πλήρη ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τις ανάγκες των γραφείων του Φοίνικα Καλλιθέας, εκτός από τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, παραβρέθηκαν ακόμη, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κα Μαίρη Μαυρίδου, η Γενική Γραμματέας Κα Αριστέα Καπουράνη – Παρτσανάκη με το σύζυγό της κ. Άγγελο Παρτσανάκη, καθώς και η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει και να μην απαθανατίσει τον ευγενικό και εκλεπτυσμένο τρόπο που επέλεξε η Διοίκηση του Συλλόγου να ευχαριστήσει τον μεγάλο χορηγό της ομάδος.

  

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Παράθεση δείπνου σε Χορηγό ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΣΑ σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και χαλαρό κλίμα, πραγματοποιήθ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Παράθεση δείπνου σε Χορηγό ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΣΑ σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και χαλαρό κλίμα, πραγματοποιήθ Rating: 0
scroll to top