Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » KALLITHEA RUN 2017

KALLITHEA RUN 2017

Απρίλιος 2, 2017 10:40 μμ A+ / A-

KALLITHEA RUN 2017

Νέο ρεκόρ συμμετοχών φέτος

ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

ΚΑΘΕ προηγούμενο ρεκόρ ξεπεράστηκε, σήμερα το πρωί της Κυριακής 2 Απριλίου 2017!!!

Οι αθλητές – δρομείς, κάθε ηλικίας και φύλου, εκμεταλλευόμενοι πλήρως και τον καλοκαιρινό καιρό που επικράτησε, έσπευσαν μαζικά να συμμετάσχουν στον αναγνωρισμένο,  πλέον, και από την Διεθνή Ομοσπονδία 6ο κατά ετήσια χρονική σειρά Αγώνα επί δημοσίου δρόμου, με τη διακριτική ονομασία Kallithea Run 2017, ξεπέρασαν τους πέντε χιλιάδες (5.000), και έδειξαν, έμπρακτα, ότι ο αγώνας αυτός αποτελεί το γεγονός  της χρονιάς για την πόλη μας.

Από νωρίς το πρωί, όλα ήταν έτοιμα και η διοργάνωση αυτή στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, όχι μόνο για το νέο ρεκόρ συμμετοχών, αλλά και γιατί διεξήχθη με καθόλα άρτιο και επαγγελματικό τρόπο, γεγονός που σχολιάσθηκε ευμενώς από όλους τους συμμετέχοντες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι τελείται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.).

Κύριοι συντελεστές αυτής της πρωτόγνωρης επιτυχίας ήταν,για άλλη μία φορά, ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», σε συνεργασία με τον  Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, ενώ ενεργό συμμετοχή είχε και η  Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου μας.

Παρόντες και συμμετέχοντες, ήταν, επίσης για άλλη μία χρονιά, το Τμήμα Κρουστών της Φιλαρμονικής του Δήμου, που έδινε το ρυθμό στους αγώνες, το Ε.Κ.Α.Β., το Σώμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, δεκάδες  Εθελόντριες και Εθελοντές, καθώς και μέλη της Τροχαίας Καλλιθέας, που όλοι μαζί συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία και αυτός ο ετήσιος τετραπλός, στην ουσία, αγώνας δρόμου στην πόλη μας.

To Kallithea Run 2017 πραγματοποιήθηκε και φέτος επί και κατά μήκος της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως), με σημεία αναστροφής, στον αγώνα των 5χλμ και 10χλμ την οδό Αγίων Πάντων και την οδό Ισμήνης αντίστοιχα και με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Δαβάκη, με βάση τους διεθνείς κανόνες, διεξαγωγής αγώνων δρόμου.

Στους αγώνες των 10.000, 5.000 και 2.500 μέτρων, οι συμμετοχές ξεπέρασαν κατά πολύ κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ενώ στα 2.500 μέτρα, συμμετείχαν, για άλλη μια φορά, ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Κάρναβος, καθώς και αρκετοί νυν και πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης μας.

Αν και στους αγώνες, όλοι όσοι συμμετείχαν ήταν νικητές και όλοι πήραν από ένα αναμνηστικό μετάλλιο, αξίζει να αναφέρουμε και τους πρώτους των πρώτων, οι οποίοι, ανά κατηγορία, ήταν οι ακόλουθοι:

Στα 10.000 μέτρα, στους άνδρες1ος ήρθε ο Madziar Mateusz Krzysztof (χρόνος 34:09), 2ος ο Pinheiro Diogo (34:52) και 3ος ο Κώστας Νικολάου (35:03, ο οποίος πέρσι είχε τερματίσει 2ος), ενώ στις γυναίκες1η ήρθε η Ελένη Οικονόμου του Γ.Α.Σ. Ιλισός (42:10), 2η η Σοφία  Αθανασιάδου (44:51) και 3η η Tatiana  Ivanouskaya (45:10).

Στα 5.000 μέτρα, στους άνδρες1ος ήρθε ο Ortolano Leonardo Bruno (χρόνος 16:40), 2ος ο  Ανδρέας Γεωργίου (16:53) και 3ος ο Ιωάννης Βαφειάδης (17:09), ενώ στις γυναίκες1η ήρθε η Ελπίδα Κρίλη (20:50), 2η η Ζωή Κόρκου (21:39) και 3η η Ευδοξία Καμούζα (21:51).

Στη σκυταλοδρομία1η ήρθε η ομάδα των Ατσαλένιων, η οποία αποτελείτο από τους Δημοκράτη Τατάνη, Γεράσιμο Βαρδαραμάτο, Δανάη Σαρρή και Μυρτώ Στουρνάρα, 2η ήρθε η Aloumani Team, με τους Μάνο Παπαδόπουλο, Παναγιώτα Σταυριανάκου, Μάνια Αλουμάνη και Γιώργο Δεμερούτη, ενώ 3η ήρθε η ομάδα Τρεις και ο κούκος, αποτελούμενη από τους Σπυρίδωνα Βλάμη, Βασίλη Ξεσφύρη, Γιώργο Παπαδάκη και Γιώργο Παπαμώρο.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι, στα Δημοτικά Σχολεία, την μεγαλύτερη συμμετοχή φέτος είχε το 23ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας.

Σε όλους τους προαναφερόμενους νικητές, απονεμήθηκαν επιπλέον αναμνηστικά μετάλλια και κύπελλα, ενώ βραβεύθηκαν και οι χορηγοί της καταπληκτικής αυτής αθλητικής διοργάνωσης της πόλης μας.

Να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας προς όλους τους συντελεστές  για την καθόλα άψογη αυτή διοργάνωση, διοργανώση που όχι μόνο έχει γίνει θεσμός για την πόλη μας, αλλά αποτελεί και ένα σημαντικότατο αθλητικό event για ολόκληρη τη χώρα μας και όχι μόνο, καθώς είχαμε συμμετοχές αθλητών και αθλητριών, από πολλά μέρη της πατρίδος μας, καθώς και από το εξωτερικό.

Και του χρόνου, με ακόμη περισσότερες συμμετοχές.

Ακολουθεί πλουσιότατο φωτορεπορτάζ.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

KALLITHEA RUN 2017 Reviewed by on . KALLITHEA RUN 2017 Νέο ρεκόρ συμμετοχών φέτος ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΚΑΘΕ προηγούμενο ρεκόρ ξεπεράστηκε, σήμερα το πρωί KALLITHEA RUN 2017 Νέο ρεκόρ συμμετοχών φέτος ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΚΑΘΕ προηγούμενο ρεκόρ ξεπεράστηκε, σήμερα το πρωί Rating: 0
scroll to top