Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Απρίλιος 21, 2017 12:46 μμ A+ / A-

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

«Welcome»

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠ ΛΙΟΡΕΤ

ΜΕΘΑΥΡΙΟ Κυριακή 23 Απριλίου 2017, στις 20:00, η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας θα προβάλλει, στα γραφεία της (Λασκαρίδου 134),  την ταινία «Welcome», του σκηνοθέτη Φιλίπ Λιορέτ. Παίζουν: Βενσάν Λιντόν, Φιράτ Αϊβερδί και Οντρέ Ντανά.

Λίγα λόγια για την ταινία: Ο νεαρός Μπιλάλ από το Ιράκ βρίσκεται στο Καλαί μαζί με χιλιάδες άλλους πρόσφυγες που περιμένουν να βρουν την ευκαιρία για να περάσουν τη θάλασσα της Μάγχης. Όμως ο Μπιλάλ δεν μπορεί να περιμένει πολύ. Στη Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται η κοπέλα που αγαπάει και την οποία η οικογένεια της την πιέζει να παντρευτεί κάποιον άλλον. Έτσι ο Μπιλάλ αποφασίζει να περάσει την κρύα θάλασσα της Μάγχης κολυμπώντας. Ένας δάσκαλος κολύμβησης, ο Σιμόν, αποφασίζει να τον βοηθήσει και να γίνει «συνεργός» στο «έγκλημα» που ετοιμάζεται να διαπράξει ο νεαρός πρόσφυγας: να περάσει παράνομα τα θαλάσσια σύνορα που χτίζει η Ευρώπη-Φρούριο.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Welcome» ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠ ΛΙΟΡΕΤ ΜΕΘΑΥΡΙΟ Κυριακή 23 Απριλίου 2017, στις 20:00, η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας θα προβάλλει, στα ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Welcome» ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠ ΛΙΟΡΕΤ ΜΕΘΑΥΡΙΟ Κυριακή 23 Απριλίου 2017, στις 20:00, η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας θα προβάλλει, στα Rating: 0
scroll to top