Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Απρίλιος 22, 2017 9:29 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τήρησε την υπόσχεσή της

ΓΙΑ 2η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

ΧΘΕΣ Παρασκευή 21 Απριλίου 2017, στα γραφεία της Ένωσης Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα (ΕΝ.Ε.Ο.Ν.) Καλλιθέας, ολοκληρώθηκε και η 2η διανομή τροφίμων, από την Πρόεδρο και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και από τις εθελόντριες – μέλη της  Ένωσης.

Η Πρόεδρος και  τα μέλη  της ΕΝ.Ε.Ο.Ν., ως γνωστόν, κατά τη διάρκεια της 1ης διανομής τροφίμων, που είχε πραγματοποιηθεί  την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017, είχαν υποσχεθεί ότι θα γίνει αμέσως μετά το Πάσχα και 2η διανομή, και χθες, η υπόσχεσή τους αυτή, έγινε πραγματικότητα.

Στον χαιρετισμό της, η Κα Βάσω Μαργαρίτη ευχαρίστησε θερμά τους μεγάλους χορηγούς της Ένωσης και ευχήθηκε σε όλους να έχουν επαγγελματική ευημέρια, καθώς και προσωπική και οικογενειακή υγεία.

  

  

  

 

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τήρησε την υπόσχεσή της ΓΙΑ 2η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΧΘΕ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τήρησε την υπόσχεσή της ΓΙΑ 2η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΧΘΕ Rating: 0
scroll to top