Τετάρτη , 1 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: 1-4

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: 1-4

Απρίλιος 4, 2017 7:42 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: 1-4

Πολύ βαριά ήττα!…

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ

ΒΑΡΙΑ ήττα γνώρισε, το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου 2017, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας – που για την περίσταση αγωνίστηκαν με τις δεύτερες μπλε εμφανίσεις – φιλοξένησαν, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Ιπποκράτη, από τον οποίο γνώρισαν τη συντριβή με 4-1.

Το αποτέλεσμα, πάντως, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα, καθώς το ευρύ σκορ δημιουργήθηκε κυρίως από τραγικά λάθη των παικτών του Δημήτρη Τσικριτέα.

Έτσι, πρώτα στο 18ο λεπτό της συνάντησης και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Ηλίας Γκέκας βρέθηκε αφύλακτος στο ύψος του πέναλτι και με ανάποδο πλασέ, έστειλε την μπάλα πάνω από τον ανήμπορο να αντιδράσει  τερματοφύλακα Βαγγέλη Βόντα και στο βάθος της εστίας του Φοίνικα.

Στο 53ο λεπτό και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και ασθενές διώξιμο της μπάλας από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, ο Νικήτας Δημητρακόπουλος των φιλοξενουμένων έπιασε δυνατό συρτό σουτ και ευτύχησε να δει την μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια παικτών του Φοίνικα και των συμπαικτών του και να καταλήγει στο βάθος της δεξιάς γωνίας του Βόντα, ο οποίος έδειξε να αιφνιδιάζεται. Το 2-0 για την ομάδα από το Περιστέρι, ήταν πλέον γεγονός.

Στο 60ό λεπτό της συνάντησης και έπειτα από τραγικό λάθος του Τάσου Gelashvili, ο οποίος γύρισε την μπάλα προς τον Βόντα χωρίς να βλέπει προς το τέρμα της ομάδος του, ο ξεχασμένος Παναγιώτης Πατσέλης, έγινε κάτοχος της μπάλας και με εύστοχο πλασέ, σίγουρα πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα τέρματα της καριέρας του.

Στο 80ό λεπτό της συνάντησης και έπειτα από έξοχη εκτέλεση φάουλ του Λουκά Παπανικολάου, ο 1ος σκόρερ της ομάδας μας, Γιάννης Ανδρεάκενας, έγινε κάτοχος της μπάλας, ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο, βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα Δημήτρη Θεοχάρη, τον πλάσαρε ψύχραιμα και μείωσε σε 3-1.

Και ενώ η αγαπημένη μας ομάδα πίεζε για περαιτέρω μείωση του σκορ, στο 84ο λεπτό, ο Έλτριοτ Χαλιλάι, εκμεταλλεύθηκε πλήρως το εύκολο χάσιμο της μπάλας στο χώρο του κέντρου από τους γηπεδούχους, βγήκε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή, με υποδειγματικό πλασέ, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η συμμετοχή των δύο μικρών του Φοίνικα Καλλιθέας, πρώτα του Κωνσταντίνου Τσιφρήκα, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 77ο λεπτό στη θέση του Θανάση Τσαμποδήμου και ακολούθως, του Δημοσθένη Βυζηργιαννάκη, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα, εισερχόμενος στον αγωνιστικό χώρο στο 86ο λεπτό της συνάντησης, στη θέση του Νίκου Θωμαΐδη.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Βόντας, Ερζουμπουλίδης, Τσαπανίδης, Λουπίδης, Gelashvili, Ιάκωβος, Τσαμποδήμος (77’ Τσιφρήκας), Τσάγκαρης (46’ Κότσιφας), Θωμαΐδης (86’ Βυζηργιαννάκης), Ανδρεάκενας, Παπανικολάου.

Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Κωνσταντίνος Ζαμπέτας): Θεοχάρης, Γκέκας (74’ Κάππας), Παπαδόπουλος, Μίχος, Τσιρίκας, Σκενδέρης, Καψάσκης, Στάμος, Πατσέλης (64’ Χαλιλάι), Αποστολάκης (53’ Λαμπράκης), Δημητρακόπουλος.

Στον πάγκο: Δαβιλάς, Κερμαλής, Καλογεράς, Παπαγεωργίου.

** Την επόμενη αγωνιστική (23η), ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας, θα φιλοξενηθεί, την προσεχή Κυριακή 9 Απριλίου 2017 και ώρα 16:30, στο γήπεδο Ορυζομύλων Αιγάλεω, από τον τοπικό Κρόνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: 1-4 Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: 1-4 Πολύ βαριά ήττα!... ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΒΑΡΙΑ ήττα γνώρισε, το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου 20 Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: 1-4 Πολύ βαριά ήττα!... ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΒΑΡΙΑ ήττα γνώρισε, το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου 20 Rating: 0
scroll to top